Berea românească a fost premiată la München

Crina Manole
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 26 septembrie 2005

"Ursus Premium" a cîştigat medalia de bronz în cadrul concursului The Brewing Industry International Awards 2005, susţinut în cadrul expoziţiei Drinktec, München 2005. Pentru prima dată în ultimii 119 ani, acest eveniment s-a desfăşurat în afara graniţelor Marii Britanii.

"Fără nici o îndoială, aceasta este una dintre cele mai prestigioase distincţii acordată mărcilor noastre, competiţia fiind considerată una de top în indus-tria berii din întreaga lume. Mai este denumită şi < Oscarurile Industriei Berii >, în primul rînd fiindcă evaluarea probelor este realizată în exclusivitate de specialişti berari şi în al doilea rînd pentru că se acordă doar cîte o medalie de aur, argint şi bronz fiecărei categorii. O medalie se obţine foarte greu, însă este cu atît mai valoroasă", a declarat Monica Mândruţiu, berar şef "Ursus Breweries". La categoria berilor lager cu conţinut de alcool 4,5 - 5,5% vol "Ursus Premium" a concurat alături de alte 133 de mărci din Germania, Belgia, Italia, SUA, Marea Britanie, Ungaria, Cehia şi România.

Medalia de aur i-a revenit producătorului din Croaţia (Karlovac), Karlovacko Pivovara, pentru marca Karlovacko, în timp ce medalia de argint i-a revenit mărcii Augsburger Herren Pils, produsă de Augsburger Herren Pils, Germania.

La ediţia din acest an s-au înscris 752 de participanţi din 43 de ţări, iar juriul a reunit 31 de experţi din 17 ţări (inclusiv reprezentanţi ai marilor companii producătoare de bere). Cu o creştere de 40% a numărului de participanţi din ţările străine faţă din ediţia din 2001, Drinktec 2005 a devenit cea mai mare expoziţie din lume din industria berii.

"Ursus Breweries", membru al SABMiller plc., deţine în prezent patru fabrici de bere, cu o capacitate totală de 3 milioane hectolitri şi aproximativ 1.300 de angajaţi. "Ursus Breweries" îşi desfăşoară activitatea în Cluj-Napoca, Buzău, Timişoara şi Braşov şi deţine o cotă estimativă de piaţă de 24%. Mărcile Ursus Breweries sînt Ursus, Timişoreana, Ciucaş, Peroni şi Pilsner Urquell.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb