Biletele la ediţiile UNTOLD si Neversea din 2020 pot fi schimbate gratuit pentru una dintre următoarele trei ediţii

S.B
Miscellanea / 27 aprilie 2020

Biletele la ediţiile UNTOLD si Neversea din 2020 pot fi schimbate gratuit pentru una dintre următoarele trei ediţii

În contextul pandemiei de coronavirus, când tot mai multe evenimente se anulează pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19, organizatorii UNTOLD şi Neversea au decis să le acorde fanilor posibilitatea de a schimba gratuit biletele din acest an, pentru una dintre urmatoarele trei ediţii.

Acestia au emis un comunicat în care spun că: "În această perioadă trăim vremuri excepţionale. În astfel de momente ne gândim mai mult ca oricând la oamenii din jurul nostru. Să fim sănătoşi, să fim în siguranţă sunt de departe lucrurile care contează cel mai mult în acest moment. Şi, bineînţeles, să nu ne pierdem speranţa, să fim încrezători că vom fi bine. Iar această stare de bine ne va permite, mai devreme sau mai târziu, să ne revedem, mai dornici de distracţie şi cu mai mult dor de prieteni.".

Organizatorii au mai spus: "În această perioadă, cu toţii avem întrebări, cu toţii căutăm răspunsuri. Singurele certitudini sunt faptul că, în acest moment, festivalurile UNTOLD şi NEVERSEA nu sunt anulate şi că reprezintă, în acest an, speranţa şi miracolul în care cred foarte mulţi oameni. Totodată, o altă certitudine o reprezintă faptul că vremurile pe care le trăim sunt cu totul excepţionale. Şi, din păcate, nimeni nu are răspunsul la întrebarea "când se va termina?"".

"Ca organizaţie responsabilă, aşa cum am fost şi până acum, avem o datorie faţă de oameni în general. Avem datoria de a trata orice posibilă decizie legată de evoluţia festivalurilor din acest an, cu maximă responsabilitate, punând sănătatea oamenilor pe primul loc. Vă asigurăm că orice decizii vom fi nevoiţi să luăm în perioada următoare, suntem cu totul conştienţi de momentele dificile prin care trece întreaga planetă şi vom respecta cu totul deciziile şi recomandările autorităţilor, cu privire la felul în care va trebui să tratăm situaţia celor două festivaluri, în acest an.", au mai spus organizatorii.

Ca organizatori ai celor mai mari festivaluri din România, UNTOLD si NEVERSEA, acestia sustin ca "ne dorim mai mult ca oricine să avem şansa să aducem bucuria festivalurilor şi în acest an, în cele mai sigure conditii. Avem o responsabilitate faţă de zecile de mii de oameni care au avut încredere în noi şi în acest an şi au achiziţionat deja abonamente la festival. Pentru ei avem datoria de a face tot ce depinde de noi, atâta timp cât va exista cea mai mică speranţă de a ne întâlni în condiţii sigure şi în acest an. Dar tot faţă de aceşti oameni frumoşi, care cred în noi şi care au cumpărat deja zeci de mii de abonamente, avem datoria de a îi asigura că indiferent de ce se va întâmpla cu ediţiile UNTOLD şi NEVERSEA în 2020, investiţia pe care au făcut-o în bucuria de a fi prezenţi la cele două festivaluri nu se pierde! "

Am încercat să înţelegem cât mai bine evoluţia lucrurilor din perioada următoare, am ascultat întrebările şi îngrijorările fanilor noştri şi am încercat să venim cu cele mai bune soluţii pentru ei. Trăim vremuri dificile, indiferent de care parte suntem, însă, pentru organizaţia noastră, cea mai valoroasă parte din magia UNTOLD sunt fanii. Aşa că, pentru ei şi pentru toţi cei care cred în noi, am căutat să aducem claritate şi siguranţă cu privire la abonamentele şi biletele achiziţionate pentru ediţiile din acest an.

Organizatorii anunţă toţi fanii UNTOLD şi NEVERSEA, care sunt în prezent posesori de abonamente sau bilete pentru ediţia 2020, că au posibilitatea să îşi transforme, gratuit, abonamentele sau biletele din acest an în abonamente sau bilete ANYTIME, valabile timp de 3 ediţii.

Organizatorii au mai spus, în comunicat că toţi cei care au achizitionat deja un abonament, de orice fel, chiar şi bilet de o zi, pot opta pentru schimbarea acestuia în ANYTIME, care asigură accesul la una din următoarele 3 ediţii de festival, indiferent de data la care va avea loc (inclusiv în acest an). Toate caracteristicile abonamentului iniţial rămân aceleaşi, în continuare, iar termenul de schimbare în ANYTIME este valabil 10 zile, începând de astăzi, 27 aprilie 2020.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb