Bitcoin a scăzut ieri spre 18.000 de dolari pe unitate, la cel mai redus nivel din ultimele trei luni

V.G.
Piaţa de Capital / 20 septembrie 2022

Bitcoin a scăzut ieri spre 18.000 de dolari pe unitate, la cel mai redus nivel din ultimele trei luni

Bitcoin a scăzut ieri, pentru scurt timp, spre 18.000 de dolari pe unitate, la cel mai redus nivel din ultimele trei luni, pe măsură ce investitorii au renunţat la activele de risc pe fondul aşteptărilor privind ratele mai mari ale dobânzilor, transmite CNBC, potrivit News.ro.

Cea mai valoroasă criptomonedă din lume a coborât cu aproximativ 5%, pentru a atinge un minim din timpul tranzacţiilor de 18.276 dolari pe unitate, cel mai redus nivel atins din 19 iunie.

Ulterior, bitcoin a fost tranzacţionat în declin cu 2,9%, la 19.166,00 dolari pe unitate.

Bitcoin a scăzut cu 7,2% în această lună şi pare că se îndreaptă spre al doilea declin lunar consecutiv, după o scădere de 15% în august.

"Presiunea autorităţilor de reglementare, creşterea dobânzilor de referinţă şi inflaţia presează puternic clasele de active mai riscante, în special cripto, şi astfel forţează lichidări, reduc capitalul disponibil pentru investiţii şi cresc îngrijorările cu privire la controalele de reglementare nedefinite", a declarat Sadie Raney, co-fondator şi şef de operaţiuni la Strix Leviathan.

"Aceste forţe pot opri întregul complex cripto până când sistemul financiar se stabilizează şi un cadru de reglementare devine mai clar."

Ether a scăzut, de asemenea, cu 5%, la 1.281 dolari pe unitate, atingând luni cel mai redus nivel din 15 iulie. Ulterior, ether a fost cotată în scădere cu 1,9%, la 1.354,86 dolari pe untiate. Ether este în scădere cu 17% în această lună, fiind pe cale de a înregistra cea mai slabă evoluţie lunară din iunie.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Dobanzile in SUA si UE vor mai creste anul asta si se pare ca si primavara lui 2023. Asadar elefantii cu miliarde vor migra catre alte pasuni manoase. Bitcoinul va ajunge sub 10k si la un moment dat se va pune problema disparitiei tuturor acestor scheme ponzi. Au trecut 15 ani de la aparitia lor dar tot nu au nici o utilizare practica. Tehnologia din spatele lor este folosita implementata utilizata etc dar "criptomonezile" sunt absolut inutile

    era sa citesc din graba Bitnet unde situatia e hilara,pune grupul smenuitor bid la pret urias si actionarii care vor plange dupa cotatia asta nu vand.Si nu vand desi le vor lua ori din piata ori din majorare mai ieftin,asta pentru masochistii care vor permanent pierderi.la majortare o sa ramana mai mult de jumatate nesubscrise,de fapt nu stiu cine e nebun sa bage bani in afara de creantele alea compensate.Deci iata o alta schema la care actionarii vor sa vanda ieftin.Cat va fi pretul dupa inregistrarea noilor actiuni 0,25 sau mai jos,ca doar nu ramane 0,31 ca ala de majorare care a fost alta smecherie.

    Asa e si cu Bitcoin,ridicarea lui ca sa se bage aia care sunt vanatori de himere,iluzii.Cand nu mai tine schema ca s-au topit iluziile dar lipsesc si banii se duce la vale..Fix asa e si BNET -pai a fost X lei,nu are cum sa nu revina acolo.Si nu revine niciodata de 3=4 ani,numai la vale.La orice crestere minora locala iarasi sperantele.Cum e acum cand nu poate fi explicat nicicum lipsa vanzatorilor peste 0,3 cel putin. 

    1. cand era specula la bit net si urlam pe aici.... "investitorii" foarte deranjat de comenturile mele...

      acum sa bage ceapa cu paine si sare pe urmatorii ani. 

      s c cret 

    Pana o sa putem cumpara o pizza cu 10-11 bitcoini sa sa dam curierului 1-2 bitcoini curierului mei este putin.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb