Bittnet systems anunţă că fondul de investitii Agista Investments intră în acţionariatul Top Tech

S.B.
Piaţa de Capital / 29 decembrie 2022

Bittnet systems anunţă că fondul de investitii Agista Investments intră în acţionariatul Top Tech

Bittnet Systems anunţă că fondul de investitii Agista Investments a fost cooptat în acţionariatul Top Tech SRL, integrator de produse şi servicii IT cu afaceri în zona Transilvaniei, care s-a alăturat Grupului Bittnet în luna septembrie 2022, informează news.ro.

"Bittnet Systems (numită în continuare "compania"/ "emitentul") informează investitorii despre cooptarea în acţionariatul Top Tech SRL a fondului de investiţii Agista Investments. Tranzacţia s-a realizat prin vânzarea de către Dendrio Solutions SRL (companie-fiică a Bittnet) a unui număr de 56 părţi sociale, reprezentând 14% din capitalul social şi din drepturile de vot ale Top Tech pentru suma de 3.000.000 lei", arată un anunţ al Bittnet Systems transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Odată cu alăturarea Agista ca investitor strategic în Top Tech, structura acţionariatului este următorea: Agista Investments deţine un număr de 56 părţi sociale, reprezentând 14% din Top Tech; Bittnet Systems deţine un număr de 160 părţi sociale, reprezentând 40% din Top Tech; Dendrio Solutions SRL deţine un număr de 184 părţi sociale, reprezentând 46% din Top Tech.

Top Tech SRL este un integrator de produse şi servicii IT cu afaceri în zona Transilvaniei, care s-a alăturat Grupului Bittnet în luna septembrie 2022, atunci când grupul a realizat o investiţie în achiziţia 100% din părţile sociale.

TopTech are încheiate parteneriate cu cei mai importanţi producători de tehnologie, precum Dell sau HP, pentru livrarea de echipamente, solutii şi servicii IT. Compania are peste 80 de angajaţi şi colaboratori fiind unul dintre cei mai importanţi integratori în partea de centru şi vest a României. Compania are birouri deschise în Deva, Sibiu, Timişoara, Cluj-Napoca, Alba-Iulia şi Mediaş. În portofoliu TT se află soluţii şi competente de implementare de la producătorii de tehnologie HP, DELL, CISCO, Kyocera, Toshiba, Xerox, Jabra, APC, sau Lenovo.

În primele 9 luni ale 2022, Top Tech a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 57 milioane lei. Rezultatele financiare ale TopTech nu au fost consolidate în rezultatele finaciare ale Dendrio, ori ale grupului la nivelul trimestrului 3 2022.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Agista si Impetum cumpara BNET si subsidiara Dendrio,pachte 10-15%.

    BNET si Dendrio cumpara firme ca Top Techsi alte impachetatoare de fum. 

    BNET e in incapacitate plata obligatii financiare catre vanzatorii de firme,detinatorii de obligatiuni etc.Si impreuna cu Dendrio vinde din ce tocmai cumparase.Asa au facut si cu Fort fost GRX. 

    Acum era de plata cuponul laobligatiuni si principalul launa dintre ele de 10.000.000 in ianuarie. 

    Au mers la prietenii agista si au mai facut o schema de trezorerie pe principiul bidoanelor lui vantu la FNI.Apoiau mers la BRK si au emis noi obligatiuni cu dobanda 9% in euro ca sa rascumpere pe astea care aveau aceeasi dobanda dar in lei!!!Ca sa vedeti unde a ajuns foamea!! 

    Cu vanzatorii de firme incepe scandalul.Aia s-au prins de manevrele lor si de faptul ca se emit foarte intarziat actiunile in contul creantelor.Si ca la momentul emiterii sunt mult mai jos decat la momentul cand au vandut ei firmele.Asa ca presiunea la vanzare va fi tot timpul foarte mare pe BNEtru ca este o coada imensa in asteptare a celor care trebuie sa lichidizeze parte din vanzarea firmelor lor,a muncii lor de-o viata unde i-au tepuit astia.

    Ring a bell?BNET nu reuseste sa vanda ceva din participatii in afara de CITR si satelitii lor si de prietenii cu cea mai proasta reputatie la brokeri!Altii nu fac afaceri cu ei ca nu vor sa se asocieze cu noul FNI. 

    1. Daca BRK are reputatie proasta ce sa mai zic de Tradeville. Care broker e OK de pe bursa ?

      Poti zice acelasi lucru.Si de Goldring cu celebra CLAIM, cu HUNT majorare.Azi ce mai aflaram una de porc,majoritarul la RKOT vinde din februarie,scapa de 16% si azi raporteaza prin Tradeville tranzactiile.Iar astia ca broker trebuie sa credem ca nu stiau ca ala e administrator si are setare pe cont ca atare si sa-l traga de maneca bai omule azi e februarie 2022 si trebuie sa raportezi tranzactiile astea prin noi ca altfel sunam la ASF!Din februarie pana cand a terminat ala de vandut nu au sunat!Nu au zis nimic,asta e complicitate la abuz de piata.Azi la ASF suna ocupat ca-s intre doua oale de sarmale la munte.

    Au iesit ieri aproximativ 100 mil. de lei de pe SNP si asteapta sa intre pe BNET :)

    1. cea mai praf actiune, e o petarda cu refill

      ma faci sa rad, parca ai fi florin coman, anonimul. Nu, nu asteapta, ei se lauda cu un nr. f mare de investitori retail, dar acei investitori retail asteapta sa iasa, asteapta si ei un pret decent, si o sa le creasca barba, tocmai din acest motiv, cum a explicat bine cinveva mai sus, e prea mare presiunea pe vanzare la acest emitent, de 6 ani incoace, si va mai fi..dar hei, actionarii sunt sefii, ei decid, prin aga, corect? iar managementul executa ce spune aga, corect?

    bnet-agista-impetum-roca

    1. = Logofetii + Vizental + Cionca (Dragoi ar mai lipsi sa ii invete si mai bine in ale ....meseriei)

    Pe emitentu asta se face recensamantu fraierilor,stati sa vedem la rezultatele anuale cum ii mai numara odata si ce abrambureli le baga si la anul si la multi ani tot asa ca doar scaderea la astia e mai sigura ca schimbarea nului pe 31 decemb

    1. peste 300 pagini de raport in care sa ne explice de ce lucrurile nu au mers cum trebuia, cum ca de-aia nu fac ei previziuni etc. Totusi, e de urmarit ce se intampla in ultima zi a trimestrului, mereu cineva cumpara acolo fiindca in f de capitalizare se dau bonusuri sopuri etc, deci pretul e umflat artificial fix in ultima zi a trimestrului la inchidere, nu fiti naivi si urmariti. APOI, dupa toate explicatiile veti fi trimisi la MANUALUL investitorului bnet unde va spun ei exact cum trebuie privita compania, voi nu care cumva sa o priviti altfel, ca ii suparati.

    LOL dezastrul la astia e mai mare decat scrie pe aici,comunicat bvb cum au subscris fratii obligatiuni BNET26 de sute de mii de Euro.Asta dupa ce-si dau actiuni BNET pentru nimic apoi le vand in piata.Ce suveiva de zile mari,o sa iasa foarte frumos cand o sa iasa la vorbitor!

    bnet este o companie care isi tot cresterile afacerile, trebuie sa se vada si in pret candva, eu cumpar si ma bazez pe conducere

    1. nu am studiat bnet, dar stiu cum a fost la fni: dormi linistit, fni lucreaza pentru tine

      Tu pentru FNI lucrezi, linistit dormi.

      iar cum cu baza nu merge,poti incerca si cu acid

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb