Blugento iniţiază prima alianţă din eCommerce-ul local

M.I.
Companii / 9 decembrie 2019

Blugento iniţiază prima alianţă din eCommerce-ul local

Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluţii de eCommerce bazate pe platforma Magento, pune bazele primului acord comercial pentru sprijinirea magazinelor online din ţara noastră să îşi vândă produsele în Polonia, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Sandu Băbăşan, CEO Blugento, a declarat: "Ne propunem să sprijinim antreprenorii din România să îşi scaleze afacerile în online şi în străinătate, începând cu piaţa din Polonia. Împreună cu partenerii noştri le putem oferi un pachet complet de servicii şi expertiză multidisciplinară pentru a-şi putea vinde produsele pe piaţa poloneză. Împreună, le vom putea asigura tot ecosistemul necesar extinderii business-ului în Polonia."

Potrivit sursei citate, prima etapă din procesul de extindere al vânzărilor în Polonia presupune realizarea unui audit al activităţii magazinelor online, urmat de o analiză a shop-urilor pe verticalele în care activează. Ulterior, antreprenorii vor primi un plan de acţiuni în care vor fi implicate toate companiile partenere, astfel încât managerii companiilor să poată avea vizibilitate şi predictibilitate pe tot procesul de extindere a vânzărilor în Polonia.

Alexandr Jeleascov, CEO Coletaria.ro, a menţionat: "Le oferim antreprenorilor care vor să îşi vândă produsele în Polonia garanţia unui cost avantajos de livrare, care porneşte de la 20 de lei/colet. Asigurăm conectarea magazinelor cu marketplace-uri din Polonia, pentru o extindere rapidă a afacerii online şi oferim, prin reţeaua deja existentă de parteneri, servicii de consultanţă juridică, de înfiinţare de companii, pentru deschiderea de conturi bancare, metode de plată, traduceri, marketing etc."

Frisbo asigură o parte vitală a extinderii unui magazin online în piaţa poloneză: depozitarea mărfii şi procesarea comenzilor.

"Odată ce partenerii noştri din alianţa de eCommerce şi-au făcut treaba, iar vânzătorul are un shop online pe care consumatorii polonezi să-l înţeleagă şi să-l utilizeze facil, în urma unei strategii de marketing adaptată regional, urmează onorarea comenzilor. Frisbo asigură în Polonia stocarea economică a mărfurilor în hale partenere validate şi gestionează împachetarea şi livrarea eficiente a coletelor către consumatori, printr-o platformă integrată cu shop-ul online, oferind facturare, emitere de documente (precum AWB) şi raportare live a succesului comercial", spune Bogdan Colceriu, CEO Frisbo.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb