Boc: Nu se impun modificări în componenţa Guvernului

C.D.
Ziarul BURSA #Politică / 19 ianuarie 2011

Boc: Nu se impun modificări în componenţa Guvernului

Guvernul dispune de o echipă omogenă şi funcţională, capabilă să îşi îndeplinească obiectivele, astfel că, în prezent, nu se impun modificări, a declarat, ieri, premierul Emil Boc, citat de Mediafax. "În acest moment, după părerea mea, există la Guvern o echipă funcţională, omogenă, capabilă să îşi îndeplinească obiectivele pe care şi le-a asumat, şi nu cred că se impun niciun fel de modificări", a spus Emil Boc, întreabat dacă nu ar fi necesar ca numirile în funcţii guvernamentale să se bazeze mai mult pe criterii de competenţă.

"Noua alianţă politică apără statul falimentar al lui Iliescu"

Premierul Emil Boc a mai declarat, ieri, că salută crearea noii alianţe pe scena politică, susţinând că, practic, aceasta apără statul lui Ion Iliescu, greoi, birocratic, nereformat, de inspiraţie sovietică.

Preşedintele PDL a mai afirmat că liderii PSD, PC şi PNL sunt adevăraţii apărători ai statului lui Ion Iliescu, care s-a dovedit falimentar.

Emil Boc a declarat, citat de Mediafax: "Salut şi eu, din punct de vedere politic, noua alianţă politică ce s-a creat pe scena politică românească. Practic, această alianţă nou creată apără statul lui Ion Iliescu, greoi, birocratic, nereformat, de inspiraţie sovietică. Astăzi, Ponta, Voiculescu şi Antonescu sunt adevăraţii apărători ai statului lui Ion Iliescu. Un asemenea stat s-a dovedit falimentar".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Am ajuns rusinea Europei, apogeul coruptiei din Romania, sesizata chiar de CEDO, depasind orice culmi sub bagheta PDListului Ionel Olteanu, cel care controleaza de fapt aceasta institutie de spalat bani negrii . ANRP-Autoritatea pentru Restituirea Proprietatilor a decazut intr-o taraba infecta de cesiune a dosarelor de despagubire in dauna statului de drept si a fostilor proprietari. Zeci dintre acestia devin lunar victime ale mafiei din ANRP care este pe mana cu samsarii in bratele carora sunt aruncati zilnic batranii vlaguiti, pentru a-si ceda pe nimic drepturile de despagubire pentru casa furata de regimul comunist, Iar premierul se face ca nu vede, in ciuda sesizarilor inmultite la guvern, Cotroceni, parchet si institutiile europene. Oare de ce ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb