BOGDAN COJOCARU (PSD IAŞI): " În locul lor aş tăcea, au avut Transporturile atâta timp, n-au făcut nimic"

F.D.
Politică / 5 decembrie 2019

Bogdan Cojocaru (Sursă foto: Twitter)

Bogdan Cojocaru (Sursă foto: Twitter)

Deputatul PSD de Iaşi Bogdan Cojocaru susţine că renunţarea la parteneriatul public-privat pentru autostrada Iaşi-Târgu Mureş este o decizie "iresponsabilă" a guvernării PNL, precizând că proiectul rămâne blocat, întrucât nu se cunosc sursele de finanţare. "În locul lor aş tăcea, aş avea bun-simţ. Au avut Transporturile atâta timp, dar n-au făcut nimic", spune, în replică, liderul PNL Iaşi Marius Bodea.

Bogdan Cojocaru afirmă, într-un comunicat de presă, că prin ultimele măsuri promovate de guvernarea "ilegitimă" a PNL, singurul proiect de autostradă care beneficia de o lege în Parlament a rămas "pe finanţare zero".

Deputatul PSD consideră că este o greşeală renunţarea la parteneriatul public-privat pentru realizarea autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş, decizia fiind un "dictat" impus de Guvernul PNL.

"Finanţarea din fonduri europene pe care o trâmbiţează PNL este o himeră. Liniile de finanţare nu au fost deschise, nu cunoaştem nici măcar termenul la care se va întâmpla acest lucru. Prin această măsură cu adevărat iresponsabilă, guvernarea ilegitimă PNL s-a răzbunat pe cetăţenii din zona istorică a Moldovei, blocând pe termen nedeterminat un proiect perfect fezabil", a spus deputatul PSD Bogdan Cojocaru.

Parlamentarul social-democrat susţine că PNL nu este altceva decât întruchiparea fidelă a fostului PDL.

Bogdan Cojocaru a precizat că "guvernarea legitimă PSD a iniţiat în CSAT declararea acestui proiect de infrastructură drept obiectiv strategic de importanţă naţională, astfel încât să poată beneficia de finanţare direct de la bugetul de stat, ca o alternativă la parteneriatul public- privat".

La rândul său, preşedintele Comisiei pentru Transporturi din Camera Deputaţilor, Marius Bodea, a declarat că PSD a condus Ministerul Transporturilor cam 80 la sută din perioada ultimilor 30 de ani, însă social-democraţii n-au făcut nimic pentru acest proiect.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. titlul pune in gura lui Cojocaru spusele lui Bodea ! Probabil asa militeaza ziarul pentru concordia nationala !

    1. Concordie sau disonanta nu cred ca are importanta. Cojocaru asta de cocjocul cotzcaresc nu se dezbraca deoacamdata. Cind pesedeeiii mamii lor erau pe pozitia de decizie nu au dres-o acuma stau si ciomagesc din tribuna moldovei. Daca s-a raturnat caruta cu prosti undeva sa stii ca e din cauza drumutilor proaste facute de PSD. Acuma apuca-te de cojoc si coase-l pina la capat si daca ajungi acolo sa strigi: COJOCARU !!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb