BOGDAN DRĂGHICI SUSŢINE: Ca şi soacra lui Geoană, falşii revoluţionari au beneficiat de avantaje de milioane de euro

Robert Iloviceanu
Ziarul BURSA #Politică / 20 octombrie 2005

Rezoluţia de nevinovăţie a procurorului în dosarul "Margareta Costea", soacra preşedintelui PSD, Mircea Geoană, acuzată de obţinerea ilegală a certificatului de revoluţionar va fi contestată în instanţă de Bogdan Drăghici.

Dosarul a fost întocmit în august pe baza sesizării penale depuse de Bogdan Drăghici, preşedintele Asociaţiei Europa, care a contestat certificatul medical depus la dosarul de revoluţionar al Margaretei Costea. Acesta susţine că Margareta Costea nu figurează pe lista revoluţionarilor care au pătruns în televiziune în decembrie 1989,iar certificatul medical cu ajutorul căruia a intrat în posesia titlului de revoluţionar a fost falsificat în ianuarie 1990 fiind antedata pentru decembrie 1989. Folosind ilegal titlul de revoluţionar, Margareta Cos-tea a beneficiat cu supra-măsură de toate drepturile stabilite prin lege pentru revoluaţionari fiind al cincelea revoluţionar la nivel naţional în anul 2004, afirmă preşedintele asociaţiei Europa.

Bogdan Drăghici nu este de acord cu hotărîrea procurorului şi crede că: "Prestaţia procurorului Boeru în instrumentarea dosarului Costea demonstrează o dată în plus de ce România nu se poate integra în Uniunea Europeană cu o magis-tratură obedientă în relaţia cu liderii clasei politice". Potrivit acestuia rezoluţia din 10 octombrie 2005, semnată de colonelul magistrat Boeru Silves-tru este "rezultatul unui simulacru de anchetă penală". Drăghici doreşte să sesizeze Consiliul Superior al Magistraturii despre felul în care s-a desfăşurat ancheta şi îl acuză pe procurorul Boeru că nu a audiat martorii invocaţi în prima declaraţie depusă în 1990 la dosarul de revoluţionar al Margaretei Costea. Potrivit cercetărilor asociaţiei, acest caz nu este unicul, falşii revoluţionari sînt numeroşi şi beneficiază de avantaje importante însumînd zeci de milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb