BOGDAN HUŢUCĂ (PNL): "Dragi pesedişti, nu sărăciţi românii"

M.D.
Politică / 2 mai 2018

Bogdan Huţucă

Bogdan Huţucă

Bogdan Huţucă, deputat al Partidului Naţional Liberal(PNL), a declarat că "intenţia PSD şi ALDE de a aduce Justiţia sub control politic are ca efecte imediate posibilitatea ca România să piardă miliarde de euro din bani europeni, ca urmare a solicitării Comisiei Europene de a lega acordarea acestor fonduri de respectarea statului de drept din ţările membre", conform comunicatului de presă remis către Redacţie.

"România riscă astfel să piardă miliarde de euro, bani necesari pentru dezvoltare, infrastructură, şcoli şi spitale. Aceşti bani creează prosperitate şi locuri de muncă stabile în ţară", mai spune Huţucă.

Acesta a mai adăugat: "românii nu pot accepta ruperea României de Uniunea Europeană, doar pentru că domnii Dragnea şi Tăriceanu doresc să preia controlul asupra Justiţiei, pentru a scăpa ei personal de orice probleme penale. Nu putem condamna o ţară întreagă la subdezvoltare doar pentru că cei care ne guvernează astăzi nu doresc să răspundă în faţa legii pentru faptele lor".

"De aceea, le solicit colegilor din PSD să aştepte poziţia Comisiei de la Veneţia pe legile Justiţiei şi să nu se grăbească cu acest pachet legislativ care aruncă România în afara clubului democraţiilor europene", încheie Bogdan Huţucă.

Vă reamintim că, Comisia Europeană a solicitat astăzi tăierea fondurilor europene pentru ţările care nu respectă statul de drept şi în care au loc derapaje democratice. Printre ţările vizate se află Ungaria şi România.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. mare tupeu de nesimtit ai,voi vorbiti de fonduri europene javrelor PDL-iste mai nou PNL-iste adevarati PNL-isti sunt IN ALDE voislugile lui basescu acum lingeti fundul namtului

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb