Bosch - printre cei mai doriţi angajatori din România

I.I.
Companii / 18 octombrie 2019

Bosch - printre cei mai doriţi angajatori din România

Bosch este unul dintre cei mai doriţi angajatori din România, conform unui studiu realizat de o companie specializată în soluţii de recrutare şi brand de angajator. Bosch ocupă locul şase la nivel naţional în topul celor mai doriţi angajatori, realizat de Catalyst Solutions în 2019, în creştere cu 19 poziţii faţă de anul 2015 şi cu patru poziţii faţă de anul trecut. Conform studiului, compania este prima opţiune pentru inginerii din Cluj şi a doua opţiune pentru candidaţii cu profil tehnic din Transilvania. De asemenea, Bosch ocupă locul al doilea în preferinţele candidaţilor vorbitori de limbi străine din zona de vest a ţării.

Studiul, aflat la a paisprezecea ediţie, s-a derulat pe un eşantion de peste 18.000 de respondenţi cu profil de business, socio-uman, tehnic şi farma şi a avut ca obiectiv oferirea unei perspective asupra comportamentului şi aşteptărilor candidaţilor în raport cu principalii angajatori ce activează pe plan local.

"Bosch s-a concentrat în ultimii ani pe acţiuni care au dus la consolidarea brandului de angajator şi rezultatele sunt vizibile, astăzi aflându-ne pe locul şase în preferinţele angajaţilor români", a declarat Mihai Boldijar director general al Robert Bosch SRL şi reprezentantul Grupului Bosch în România. "La 25 de ani de la deschiderea primei filiale în România, compania continuă să îşi consolideze poziţia solidă în ţară, fie că vorbim de extinderea operaţiunilor, de iniţiative care susţin comunităţile locale şi educaţia sau de poziţionarea în topul preferinţelor candidaţilor", a adăugat Boldijar. Compania este recunoscută ca unul din cei mai apreciaţi angajatori şi la nivel gobal, având aproximativ 410.000 de angajaţi în întreaga lume şi o cifră de afaceri de 78,5 miliarde de euro în 2018.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb