Brandul HONOR s-a lansat în România

G.U.
Companii / 6 mai 2022

Brandul HONOR s-a lansat în România

Brandul global de tehnologie HONOR s-a lansat pe piaţa din România, prezentând primele modele de telefoane care vor face parte din portofoliul local de produse, potrivit unui comunicat. Noile dispozitive beneficiază de tehnologie de ultimă oră, menită să revoluţioneze şi să ducă designul, display-ul, abilităţile fotografice şi videografice, performanţa, încărcarea bateriei şi confidenţialitatea la un alt nivel.

"Suntem mândri de lansarea brandului HONOR, dar şi a celor mai noi telefoane în România, prin care ne propunem să oferim experienţe superioare de interacţiune cu tehnologiile performante tuturor utilizatorilor. Suntem încrezători că vom reuşi să ne diferenţiem pe piaţa locală, extrem de competitivă, şi să ieşim în evidenţă cu produse revoluţionare. Seria noastră premium HONOR Magic este o adevărată emblemă a tehnologiei noastre inovatoare şi o dovadă a dorinţei de a depăşi în mod constant limitele de până acum ale industriei", a declarat Zachary Jiang, Preşedintele HONOR în regiunea CEE & Europa de Nord.

În cadrul evenimentului, compania a prezentat cele mai noi smartphone-uri HONOR printre care HONOR X8, HONOR Magic4 Lite şi HONOR Magic4 Pro.

Potrivit sursei citate, modelul HONOR X8 are un design elegant, ultra-subţire şi uşor, un ecran mare cu rame super înguste, capacităţi fotografice excepţionale şi performanţe puternice care depăşesc aşteptările consumatorului.

În acelaşi timp, HONOR X8 este ideal pentru fotografi în devenire şi creatori de conţinut care îşi doresc să surprindă sau să înregistreze momente speciale cu familia şi prietenii, datorită camerei ultra-clare de 64 MP.

HONOR X8 este un smartphone performant, dotat cu Qualcomm Snapdragon 680, un procesor avansat de 6 nm, conceput pentru a oferi performanţe superioare, economisind în acelaşi timp autonomia bateriei.

Mai mult, noul HONOR X8 este echipat cu HONOR RAM Turbo (6G+2G), o tehnologie HONOR care converteşte o parte din memoria flash în RAM, astfel încât o capacitate de 6GB RAM poate fi mărită la 8GB RAM.

Modelul HONOR Magic4 Lite este echipat cu un ecran HONOR FullView de 6,81 inchi, care afişează 16,7 milioane de culori, oferind utilizatorilor o experienţă cât mai imersivă de vizionare. Astfel, HONOR Magic4 Lite devine partenerul ideal pentru vizionarea filmelor, răsfoirea fotografiilor sau pentru jocurile cu prietenii.

În acelaşi timp, HONOR Magic4 Lite 5G este unul dintre primele smartphone-uri din industrie echipat cu Snapdragon 695 5G, un procesor avansat de 6 nm susţinut de GPU Qualcomm Adreno şi de procesorul Qualcomm® Kryo 660. Prin intermediul acestor caracteristici de top, HONOR Magic4 Lite duce cu adevărat tehnologia 5G la nivel global, promovând productivitatea şi jocurile captivante.

HONOR Magic4 Pro - pentru a-ţi găsi partenerul perfect pentru gaming pe smartphone

Conceput pentru a optimiza performanţa jocurilor, HONOR aduce prima tehnologie AI Super Rendering în jocurile mobile prin GPU Turbo X, oferind un framerate foarte mare şi conectivitate la reţea, satisfăcând nevoile jucătorului de calitate înaltă a jocurilor şi calitate grafică superioară.

Ecranul HONOR Magic4 Pro poate afişa până la 1,07 miliarde de culori şi este compatibil cu DCI-P3, având culori mai clare, realiste, transformând experienţa de joc într-una mai imersivă, similară unei experienţe cinematografice.

Mai mult, HONOR Magic4 Pro prezintă designul emblematic "Eye of Muse", cu un afişaj LTPO cu patru curbe de 6,81 inchi şi rame ultra-subţiri pentru o experienţă de vizionare cu adevărat de calitate şi un design confortabil.

Oferind filmări la nivel cinematografic, seria HONOR Magic4 incorporează modurile HONOR Magic-Log Movie Master şi AI Film Effects. Mulţumită lor, seria HONOR Magic4 oferă prima înregistrare video Log 4K pe 10 biţi din industrie cu 60 de cadre pe secundă, depăşind standardele anterioare din industrie.

Folosit pentru realizarea înregistrărilor video de calitate profesională, formatul Log permite utilizatorilor să îmbunătăţească aspectul videoclipurilor lor cu tonuri de culoare cinematografice în claritate HDR. Seria HONOR Magic4 cu formatul său Magic-Log, ajută utilizatorii să-şi editeze videoclipurile în nuanţe superioare de culoare potrivite pentru filme, permiţând creatorilor în devenire să aducă conţinutului lor culori şi stări de spirit de Hollywood.

Disponibilitatea produselor HONOR la nivel local va fi anunţată ulterior.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb