BRD a fost declarată "Best Trade Finance Provider" de către revista americană Global Finance

F.D.
Bănci-Asigurări / 29 ianuarie

BRD a fost declarată "Best Trade Finance Provider" de către revista americană Global Finance

BRD Groupe Societe Generale a primit, din partea publicaţiei americane Global Finance, premiul "Best Trade Finance Provider", în cadrul competiţiei anuale "The World's Best Trade Finance Providers 2024", care îi desemnează pe cei mai buni furnizori de servicii şi produse de trade finance din peste 100 de ţări şi teritorii, conform unui comunicat de presă al băncii.

Editorii Global Finance au selectat câştigătorii pe baza unor criterii riguroase, care includ volumul tranzacţiilor, diversitatea şi acoperirea serviciilor, calitatea acestora, competitivitatea preţurilor şi inovarea tehnologică. Evaluarea s-a bazat pe calificativele acordate de analişti din industrie, directori executivi ai companiilor şi experţi în tehnologie.

Distincţia confirmă angajamentul BRD de a oferi servicii de trade finance de înaltă calitate, acoperind atât oferta clasică - acreditive sau scrisori de garanţie şi incasso, cât şi soluţii inovatoare şi personalizate.

Soluţia FINTRA, în special, se remarcă prin flexibilitate, fiind fundamentată pe angajamentul irevocabil de plată la termen prin acreditiv documentar emis de BRD. Ea contribuie semnificativ la reducerea decalajului de finanţare dintre parteneri, facilitând astfel menţinerea angajamentelor comerciale. Asocierea soluţiilor de factoring şi acoperirea riscului valutar oferă companiilor securitate în parteneriatele-cheie, optimizarea fluxului de numerar, predictibilitate şi dezvoltare sustenabilă a colaborărilor.

Aprecierea şi apetitul constant al clienţilor pentru FINTRA au consolidat poziţia BRD ca lider de piaţă în privinţa numărului de acreditive de import în ultimii şase ani. Indicator al succesului, volumul acreditivelor de import a înregistrat o creştere cu 45% în 2023, comparativ cu anul precedent.

Premiul « Global Finance » pentru activitatea de trade finance se adaugă distincţiilor obţinute de BRD în factoring. Conform ultimelor date disponibile la nivelul Factors Chain International, BRD este pe locul 11 mondial la categoria "Cel mai bun factor de import şi export" (din circa 400 de factori din peste 90 de ţări din întreaga lume) şi deţine un sfert din piaţa românească a factoringului.

"Acest premiu Best Trade Finance Provider ne onorează şi, de asemenea, reflectă angajamentul BRD faţă de excelenţă, precum şi contribuţia noastră la dezvoltarea şi creşterea economiei româneşti. Sunt mândră că echipele noastre de Global Transaction Banking reuşesc, an după an, să menţină un nivel foarte ridicat al serviciilor şi le mulţumesc clienţilor noştri - clienţilor noştri - fie că sunt corporaţii mari sau IMM-uri - pentru încrederea constantă pe care ne-o acordă", a spus Maria Rousseva, CEO-ul BRD Groupe Societe Generale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb