BSR Europe a achiziţionat 350.000 de metri pătraţi la Braşov pentru realizarea unui complex de locuinţe

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 26 septembrie 2007

BSR Europe a achiziţionat 350.000 de metri pătraţi la Braşov pentru realizarea unui complex de locuinţe

Compania israeliană de dezvoltare imobiliară BSR Europe, prezentă pe piaţa românească, a ajuns la un acord privind achiziţionarea unui teren de 350.000 de metri pătraţi la Braşov, în valoare de 5,1 milioane euro, informează publicaţia israeliană Globes. Potrivit acestei publicaţii, pe acest teren, BSR Europe urmează să construiască un complex de locuinţe cu o suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi, valoarea totală a proiectului fiind de 40 milioane euro. BSR Europe este a patra companie israeliană care a cumpărat teren la Braşov în ultimele luni. Compania Asim Investments a achiziţionat recent un teren de peste patru milioane euro, pe care va construi un ansamblu cu 1.600 de apartamente, valoarea investiţiei fiind de circa 160 milioane euro. De asemenea, companiile Rantech şi Kamin Real Estate au declarat anul acesta că vor dezvolta împreună un ansamblu rezidential în Braşov.

BSR Europe a convenit un alt acord pentru achiziţionarea unui teren de 80.000 de metri pătraţi în Bulgaria pentru 37 milioane euro. Pentru această tranzacţie compania israeliană şi-a unit forţele cu un fond european de investiţii imobiliare. Pe acest teren va fi construit un complex rezidenţial, birouri şi spaţii comerciale cu o suprafaţă de 230.000 de metri pătraţi. BSR Europe urmează să deţină 42,5% din acest proiect, care conform calculelor preliminare ar urma să aibă o valoare de 200 milioane euro.

BSR Europe este specializată în construcţia de complexe rezidenţiale, birouri şi spaţii comerciale în Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia, Georgia şi Spania. Compania intenţionează să-şi extindă portofoliul de la 1,3 la 2,0 miliarde de euro în următorii ani. În România B.S.R. Europe are trei proiecte în derulare iar cifra va creşte în viitor.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb