Bucureştean, la volanul unui bolid de lux, prins cu viteză record pe DNE85

Ana Felea
Miscellanea / 3 martie 2021

Bucureştean, la volanul unui bolid de lux, prins cu viteză record pe DNE85

Viteză record înregistrată astăzi pe drumurile publice din România. Nu mai puţin de 219 kilometri pe oră indica kilometrajul unui bolid de lux condus de un bucureştean pe DNE85. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, tocmai îşi cumpărase autoturismul de lux, cu 400 de cai putere, şi se îndrepta spre Capitală.

Aventura bucureşteanului care conducea cu o viteză cu mult peste limita legală un autoturism Porsche 911 Turbo s-a încheiat cu o amendă după ce a fost prins de radar în localitatea buzoiană Costeşti.

Bărbatul venea din Neamţ, de unde îşi cumpărase maşina şi se îndrepta spre casă. Oprit de poliţişti şi întrebat de ce circula cu o viteză atât de mare, bucureşteanul a declarat că abia şi-a achiziţionat autoturismul de lux şi că nu şi-a dat seama că a ajuns să ruleze cu o viteză atât de mare.

Informarea trimisă astăzi de IPJ Buzău transmite: "Aparatele radar au înregistrat 33 de autovehicule ce se deplasau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise, iar împotriva a 6 de conducători auto s-a luat pe lângă sancţiunea contravenţională şi măsura complementară a reţinerii permisului de conducere pentru următoarele 90 de zile. Cu cea mai mare viteză - 219 km/h - a fost înregistrat autovehiculul unui bărbat de 50 de ani din Bucureşti, ce rula pe DN2E85, în afara localităţii Costeşti".

Viteza cu care bucureşteanul a fost surprins de radar este cea mai mare înregistrată în acest an, în judeţul Buzău.

De asemenea, poliţiştii rutieri au aplicat în total, în cursul zilei, 166 de sanctiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi au reţinut în vederea suspendării 20 de permise de conducere.

Pe lângă viteza excesivă, alte permise de conducere au fost reţinute şi pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare, pentru neacordarea de prioritate şi pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Sancţiuni contravenţionale au mai fost aplicate şoferilor care nu au purtat centura de siguranţă (13), pentru conducerea autovehiculelor cu diferite defecţiuni tehnice (11), dar şi 24 de sancţiuni pentru alte abateri în trafic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb