Bucureşti Mall-Vitan aduce inspiraţie şi surprize inedite la ceas aniversar

G.D.
Companii / 30 august 2022

Bucureşti Mall-Vitan aduce inspiraţie şi surprize inedite la ceas aniversar

Bucureşti Mall - Vitan, primul centru comercial modern din România, aniversează 23 de ani de la deschidere şi lansează campania "Back to Bucureşti", o invitaţie menită să-i aducă pe toţi iubitorii de fashion, şi nu numai, mai aproape de Bucureşti, conform unui comunicat remis redacţiei. Centrul comercial le propune tuturor, printr-o iniţiativă inedită, să redescopere oraşul şi să-l privească aşa cum nu au mai făcut-o până acum, iar în acelaşi timp să se reconecteze la tot ce înseamnă acesta.

Potrivit sursei citate, până pe 02 octombrie, iubitorii de shopping pot câştiga premii garantate, având în acelaşi timp şansa de a intra în posesia marelui premiu - un sejur VIP în Bucureşti, cu experienţe de neuitat pentru două persoane, în valoare de 10,000 de euro.

În perioada campaniei, vizitatorii Bucureşti Mall - Vitan care fac cumpărături de minimum 200 de lei pe un singur bon fiscal de la magazinele partenere, sau de minimum 1,500 lei de la Media Galaxy, vor primi garantat, în limita stocului disponibil, unul din cele 4,000 de vouchere puse la bătaie în valoare de 50 lei sau unul din cele 250 de kit-uri Back to Bucureşti, create special pentru această aniversare alături de designerii Antante, Aer Wear, GNA şi Miss Marry a Little.

Totodată, clienţii vor fi automat înscrişi la tragerea la sorţi pentru marele premiu şi vor putea câştiga un sejur VIP pentru două persoane în valoare de 10,000 euro, în care să descopere Bucureştiul aşa cum nu l-au mai văzut niciodată. Marele câştigător şi însoţitorul acestuia vor avea oportunitatea, printre altele, să experimenteze un zbor cu elicopterul deasupra Bucureştiului, să pornească într-o incursiune la bordul unei maşini de epocă, însoţit de un ghid care îl va purta printre tainele ascunse ale oraşului, descoperind astfel poveşti mai puţin cunoscute din istoria Bucureştiului. Totodată, masterchefi de renume vor găti delicatese culinare pentru a descoperi gustul Bucureştiului, iar experienţa cazării într-un boutique hotel de 5 stele, plin de istorie, care te duce cu gândul la poveştile cu prinţi şi prinţese, va completa vacanţa din mijlocul oraşului, subliniază sursa citată.

Bucureşti Mall-Vitan dă startul noului sezon de shopping

Toamna vine cu entuziasm la Bucureşti Mall-Vitan, unde puteţi descoperi unicul work hub dintr-un centru comercial din Bucureşti, cu acces gratuit, special gândit pentru cei activi, care au nevoie de un hub din care să lucreze la proiectele lor sau să interacţioneze cu colegii ori posibili parteneri.

Work Hub-ul, aflat la parterul Bucureşti Mall-Vitan, se potriveşte perfect atât grupurilor de studenţi care lucrează la proiecte comune, influencerilor, freelancerilor, tinerilor profesionişti, dar şi angajaţilor din corporaţii care lucrează remote. Totodată, fiind într-o locaţie centrală, uşor accesibilă şi bine cunoscută, întâlnirile pot fi mult mai uşor de organizat.

Clienţii vor beneficia de o zonă de lucru uşor accesibilă, confortabilă, cu un vibe pozitiv, din care nu lipsesc dotările necesare şi nici wi-fi-ul gratuit.

Şi pentru că un alt an şcolar bate la uşă cu emoţii, curiozităţi, dar şi experienţe de neuitat, magazinele din Bucureşti Mall - Vitan au pregătit toate articolele necesare pentru ca cei mici să aibă tot ce le trebuie în noua aventură. De la uniforme şcolare, până la cărţi şi rechizite, toate se regăsesc într-o gamă variată şi disponibile pentru toate gusturile, astfel încât cei mici să-şi aleagă uşor produsele necesare.

Totodată, brandurile preferate dau startul sezonului de toamnă-iarnă cu noi colecţii versatile şi uşor de adaptat oricărui stil vestimentar. Articolele din oferta magazinelor din Bucureşti Mall-Vitan sunt pregătite să îşi inspire vizitatorii.

Toamna aceasta Bucureşti Mall-Vitan redefineşte experienţa de cumpărături a celor care îi trec pragul şi a pregătit surprize, dar şi multă inspiraţie, pentru toţi vizitatorii săi, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb