Bucureşti Mall-Vitan susţine educaţia financiară pentru cei mici

G.D.
Companii / 23 septembrie 2022

Bucureşti Mall-Vitan susţine educaţia financiară pentru cei mici

Bucureşti Mall - Vitan, primul centru comercial modern din România, invită părinţii şi copiii, mâine, 24 septembrie, între orele 11:00 şi 13:00, să descopere cele mai eficiente metode de economisire, în cadrul unui atelier interactiv de educaţie financiară pentru cei mici, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, alături de specialiştii Andrei Popa şi Roxana Bucur, fondatori ai programului de educaţie financiară pentru copii, Money for Kids, cei mici sunt aşteptaţi în Bucureşti Mall-Vitan, la parter, în zona de lounge, să descopere tainele banilor, să înţeleagă mai bine valoarea acestora şi să-şi îmbogăţească cunoştinţele financiare pentru a deveni viitori antreprenori.

Workshopul conceput special pe înţelesul copiilor va oferi sfaturi utile şi metode practice prin care cei mici vor fi învăţaţi cum şi de ce să economisească. În plus, sub îndrumarea specialiştilor, copiii vor fi provocaţi să îşi creeze propria puşculiţă.

Până pe 30 septembrie, Bucureşti Mall - Vitan este gazda expoziţiei interactive "Frumuseţea în 24 de culturi", în care arta fotografică se întâlneşte la scenă deschisă cu cea a machiajului, creând o conexiune surprinzătoare. Realizat în parteneriat cu Muzeul Naţional al Literaturii Române, proiectul îşi propune să educe, să deschidă minţile şi sufletul, să încânte simţurile cu noi perspective asupra femeii, asupra unicităţii.

Cu această ocazie, iubitorii de frumos sunt invitaţi sub cupola centrului comercial pentru a porni într-o călătorie de excepţie în 24 de culturi tradiţionale, subliniază sursa citată.

Fiecare fotografie din cadrul expoziţiei este însoţită de un cod QR, ce conţine informaţii şi perspective culturale unice, astfel încât vizitatorii să descopere toate detaliile care stau în spatele fiecărui tablou

Îmbinând arta fotografică cu cea a machiajului şi cu informaţii mai puţin cunoscute şi accesibile publicului larg, expoziţia creează un tablou amplu al culturilor, tradiţiilor şi obiceiurilor din toate colţurile lumii, oferind un plus de curaj şi curiozitate modului în care privim lumea şi felului în care înţelegem şi acceptăm diversitatea.

Până pe 02 octombrie, în Bucureşti Mall-Vitan, în cadrul campaniei aniversare "Back To Bucureşti", iubitorii de shopping pot câştiga premii garantate, având în acelaşi timp şansa de a intra în posesia marelui premiu - un sejur VIP în Bucureşti, cu experienţe de neuitat pentru două persoane, în valoare de 10,000 de euro.

Vizitatorii Bucureşti Mall - Vitan care fac cumpărături de minimum 200 de lei pe un singur bon fiscal de la magazinele partenere, sau de minimum 1,500 lei de la Media Galaxy, vor primi garantat, în limita stocului disponibil, unul din cele 4,000 de vouchere puse la bătaie în valoare de 50 lei sau unul din cele 250 de kit-uri Back to Bucureşti, create special pentru această aniversare alături de designerii Antante, Aer Wear, GNA şi Miss Marry a Little.

Totodată, clienţii vor fi automat înscrişi la tragerea la sorţi pentru marele premiu, care le va oferi şansa să descopere Bucureştiul aşa cum nu l-au mai văzut niciodată, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb