Bugetul de stat pe 2015 va intra în dezbaterea Parlamentului în 19 decembrie

A.C.
Macroeconomie / 14 decembrie 2014

Bugetul de stat pe 2015 va intra în dezbaterea Parlamentului în 19 decembrie

Birourile Permanente reunite ale Parlamentului au stabilit, azi, calendarul dezbaterii proiectului de buget pe 2015, astfel încât acesta să intre în dezbaterea plenului Parlamentului vineri, 19 decembrie, transmite Mediafax.

Senatorul PSD Cristian Dumitrescu a precizat, după şedinţa conducerii celor două Camere, că până mâine la ora 12:00 grupurile parlamentare, deputaţii şi senatoriii vor putea depune amendamente la proiectul de buget de stat şi la cel al asigurărilor sociale.

Mâine, va avea loc centralizarea amendamentelor astfel încât marţi dimineaţă să aibă loc şedinţele commune ale Camerei Deputaţilor de specialitate cu prezenţa miniştrilor pentru domeniile respective pentru a fi avizate, a precizat Dumitrescu.

El a spus că dezbaterea în Comisiile de buget va începe încă de marţi, astfel încât raportul să fie elaborat joi seara. Tot joi va avea loc o şedinţă a Birourile Permanente reunite, pentru a se stabili timpii de dezbatere în plenul Parlamentului.

"Dezbaterea în plen va începe vineri dimineaţă şi se va desfăşura şi duminică cu speranţa că vom putea să-l adoptăm duminică, dacă nu, când vom putea să-l adoptăm", a arătat Dumitrescu.

Dumitrescu a spus că se doreşte ca proiectul de buget să fie adoptat duminică, dar dacă nu se poate, se vor extinde dezbaterile şi în zilele următoare: "Nu pot să ştiu dacă se va extinde, dar ţinând cont de experienţa anilor trecuţi ,bugetul va fi adoptat înainte de finalizarea activităţii în Parlament şi vom intra în 2015 cu bugetul promulgat", a mai spus Dumitrescu.

El a mai precizat că proiectul de buget se află pe site-ul Camerei Deputaţilor, pe site-ul Guvernului şi a fost distribuit către grupurile parlamentare sub formă electronică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb