BULAI (USR PLUS): "Nemţenii sunt pregătiţi să excludă PSD din conducerea judeţului"

A.P.
Politică / 15 septembrie 2020

"Nemţenii sunt pregătiţi să excludă PSD din conducerea judeţului"

Alegătorii din judeţul Neamţ sunt pregătiţi să excludă PSD din conducerea judeţului pentru următorii patru ani, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, co-preşedintele USR PLUS Neamţ, deputatul Iulian Bulai, scrie Agerpres.

"Datele noastre arată că în momentul de faţă există posibilitatea unei alianţe non-PSD, aşa arată datele statistice. Nemţenii sunt pregătiţi pentru a exclude PSD şi baronii PSD din conducerea judeţului Neamţ, în următorii patru ani. Aceste alegeri sunt despre a elimina ultimii dinozauri politici nocivi, baronii României, iar lucrurile acestea se vor întâmpla în următoarele săptămâni când vom câştiga judeţul Neamţ într-o majoritate de centru dreapta", a declarat Iulian Bulai.

Co-preşedintele executiv USR PLUS, europarlamentarul Dragoş Tudorache, a subliniat că administraţiile publice din ţară vor fi "curăţate" de flagelul care a ţinut România pe loc în ultimii 30 de ani.

"În primul rând, banii vor fi cheltuiţi în mod transparent, cu participarea cetăţenilor. În al doilea rând, punem pe masa cetăţenilor un plan cu proiecte concrete, iar în al treilea rând, oferim altfel de candidaţi. Majoritatea nu au mai făcut politică şi au lăsat confortul vieţii personale şi profesionale pentru a se implica. (...) România baronizată trebuie văzută prima dată de noi. Obiectivul nostru principal rămâne acela de combatere a corupţiei pentru că este cea mai mare problemă pe care o are România. Baronii locali au crescut pe acest sistem de corupţie, pe un sistem de dependenţe care ne-au făcut pe noi, cetăţenii, să suferim şi să nu avem o şansă. Antreprenorii suferă pentru că nu îşi pot face afacerile în linişte, cetăţenii suferă, elevii suferă în şcoli, părinţii suferă, şi tot aşa", a declarat europarlamentarul Dragoş Tudorache.

Co-preşedintele executiv USR PLUS, europarlamentarul Dragoş Tudorache, se află marţi în judeţul Neamţ pentru a susţine candidaţii partidului la alegerile locale din 27 septembrie.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Asta nu e Bulai, ci celebrul Bula din bancurile romanesti! De altfel, atat gandirea "strategica", cat si fatza il recomanda pt a intra in pielea personajului!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb