Burger King deschide un nou restaurant în Timişoara, în ansamblul mixt Iulius Town

T.B.
Companii / 5 martie

Burger King deschide un nou restaurant în Timişoara, în ansamblul mixt Iulius Town

Burger King îşi extinde prezenţa în Timişoara, prin deschiderea unui nou restaurant în oraş, la parterul clădirii de birouri United Business Center 1 din ansamblul mixt Iulius Town, se arată într-un comunicat al Burger King, remis redacţiei. Noul Burger King îşi întâmpină oaspeţii cu un dublu salut, "CEAU, CEAU, TIMI!", un mod autentic de a celebra noul restaurant din oraş şi de a invita comunitatea să (re)descopere gustul autentic al produselor sale, conform sursei.

Primii 100 de vizitatori care vin în restaurant în ziua deschiderii şi folosesc salutul "CEAU, CEAU, Burger King!" primesc un burger Whopper din partea casei. În plus, tot în ziua deschiderii, pe 5 martie, clienţii beneficiază de o ofertă specială: 2 burgeri Whopper la preţul de numai 29 RON, precizează compania.

Potrivit comunicatului, "Noua deschidere din ansamblul mixt Iulius Town este un pas înainte în planul nostru strategic de a ne consolida prezenţa pe piaţa din România, în centre urbane importante. Alături de ofertele speciale din ziua deschiderii, ne aşteptăm clienţii zi de zi cu o varietate de produse şi oferte, cum sunt King Deals, cunoscută drept platforma permanentă de oferte Burger King, care vine acum cu o combinaţie nouă la doar 9,90 lei - o porţie de cartofi prăjiţi cu Cheeseburger 100% vită sau cu Cheeseburger Plant-Based -, sau produse în ediţie limitată, cum este noul burger Lady Brie din platforma King's Collection. Suntem pregătiţi să ne surprindem clienţii la fiecare vizită şi să le oferim mereu experienţe de calitate", a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.

Noul Burger King din ansamblul mixt Iulius Town este al doilea restaurant Burger King deschis anul acesta în România şi al doilea din Timişoara, informează sursa menţionată. Restaurantul beneficiază de un spaţiu de servire generos şi opţiunea de refill pentru băuturi răcoritoare. Nu în ultimul rând, echipa formată din 35 de angajaţi este pregătită să ofere cele mai bune produse şi servicii, continuând tradiţia Burger King: calitate remarcabilă şi gust autentic, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb