Buzău: Bilet gratuit la muzeu, în schimbul unui vaccin anti-COVID

Ana Felea
Miscellanea / 28 octombrie 2021

Buzău: Bilet gratuit la muzeu, în schimbul unui vaccin anti-COVID

Numărul persoanelor infectate cu SARS-CoV-2 a crescut rapid în ultima lună în Buzău, astfel că judeţul a depăşit astăzi, în 28 octombrie, 20.000 de îmbolnăviri de la debutul pandemiei. Din fericire, şi numărul persoanelor vaccinate a crescut considerabil în valul al patrulea al pandemiei, astfel că, dacă în perioada de vară abia dacă se imunizau o sută de persoane pe zi, în ultimele 24 de ore s-au vaccinat anti-COVID 19 peste 2000 de buzoieni. Totuşi, autorităţile de sănătate publică spun că rata de imunizare atinsă în urma vaccinării nu este una foarte mare la Buzău, judeţul depăşind uşor procentul de 30%, iar pentru a mări această cifră, în municipiul Buzău va fi organizat primul maraton al vaccinării. Evenimentul va fi organizat chiar în acest weekend şi va fi găzduit de Muzeul Judeţean. În plus, participanţii vor primi, după vaccinare, un bilet gratuit pentru vizitarea Muzeului Judeţean.

"Începând de sâmbătă, 30 octombrie 2021, ora 08.00, un centru de vaccinare împotriva virusului SARS-Cov-2 va fi organizat la Muzeul Judeţean Buzău. De asemenea, va avea loc şi un maraton de vaccinare, singurul din judeţul nostru până în prezent. Program maraton de vaccinare: sâmbătă, 30.10, ora 08.00 - duminică 31.10, ora 08.00. Program centrul de vaccinare Muzeul Judeţean Buzău: zilnic 08.00 - 20.00. Mulţumesc pentru implicare Muzeului Judeţean Buzău şi Centrului Judeţean de Cultură şi Artă, precum şi Direcţiei de Sănătate Publică şi Instituţiei Prefectului Judeţului Buzău! Uniţi şi cu eforturi comune putem învinge această pandemie! Toate persoanele care se vor vaccina la maraton vor primi şi un bilet gratuit la Muzeul Judeţean Buzău", a scris Petre Emanoil Neagu, preşedintele CJ Buzău, pe pagina de Facebook.

În ultimele 24 de ore la Buzău s-au vaccinat 2137 de persoane asftfel că numărul total al persoanelor imunizate este de 113.285 , cu o singură doză, şi de 77.256 cu două doze.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. IAR ATI ÎNCEPUT CU MILA AGA DISPERAȚI SATANIȘTI, TRĂDĂTORI DE TARA, CRIMINALII ÎN SERIE. DRAGI ROMANII UITAȚI-VĂ ȘI VOI CE PERICULOS ESTE ACEST VIRUS FABRICAT ÎN LABORATOR. SE SPERIE DE UN BILET GRATIS LA MUZEU. BUCURAȚI-VĂ DRAGI ROMANI DE DISPERAREA ȘI SCRISNIREADINTILOR DINȚILOR ÎN CARE SE TĂVĂLESC DE PE PĂMÂNT CA AU ÎNCEPUT SA SE MILOGEASCA SA ȚI DEA UN BILET GRATIS LA MUZEU ACESTI SATANIȘTI, MUISTI, L. G. B.T.ISTI,CRIMINALII ÎN SERIE, TRĂDĂTORI DE TARA, DE LA GUVERNARE. HA, HA, HA, GHINION. TATĂL VOSTRU ANTICRIST RIDE DE VOI SE PE PĂMÂNT. CAZANUL CU SMOALA CLOCOTITA VA AȘTEAPTĂ. HA, HA, HA, GHINION.

    Bai baieti, care va numiti autoritati locale, nici nu mai este necesar sa va mai deranjati cu astfel de stimulente, caci turma de oi cretine se ingramadeste spre injectia fatala, mai ceva ca in staul!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb