Campanie Roche "Controlează diabetul!"

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 6 noiembrie 2009

"Roche România Diagnostics Division" a lansat în urmă cu 3 luni campania "Fă PAS-ul corect: Controlează DIABETUL!". Campania s-a adresat publicului larg şi a avut drept obiectiv prevenirea, informarea şi educarea populaţiei asupra diabetului zaharat de tip 2.

Proiectul a demarat în data de 29 august cu un episod pilot pe plaja din Neptun unde peste 1.000 de persoane au beneficiat de testarea gratuită a glicemiei. Astfel, Caravana Accu Chek "Fa Pasul Corect: Controlează Diabetul", a trecut prin Cluj, Craiova, Timişoara şi Iaşi, strângând peste 5000 de oameni care şi-au testat glicemia şi au primit informaţii legate despre prevenire, automonitorizare şi un stil de viaţă adecvat persoanelor cu diabet.

Guido Mitchell, Head of Diabetes Care, Roche Romania Diagnostics Division, a declarat: "Scopul acestei campanii a fost acela de a informa publicul larg despre importanţa deosebită a automonitorizării nivelurilor glicemiei şi a unui stil de viaţă adecvat unei persoane cu diabet zaharat de tip 2, astfel încât să poată avea un public educat, conştient şi dispus să facă toţi paşii necesari pentru a duce o viaţă normală."

Pentru accesul unui public cât mai larg la informaţiile despre diabet, dar şi despre produsele de măsurare a glicemiei, Roche Romania Diagnostics Division a lansat site-ul www.accu-chek.ro.

Importanţa automonitorizării

Dispozitivele de măsurare a glicemiei destinate automonitorizării trebuie să ofere rezultate sigure şi să poată fi uşor de utilizat de către pacienţi. Acest aspect este deosebit de important, având în vedere faptul că, pentru o monitorizare optimă a tratamentului în diabet, ghidurile internaţionale recomandă ca pacienţii să îşi măsoare nivelurile glicemiei de 7 ori pe zi, înainte şi după masă.

Accu-Chek pune la dispoziţia medicilor şi pacienţilor soluţii complete pentru un control eficient al diabetului: glucometre care furnizează rezultate sigure şi sunt uşor de utilizat, potrivite fiecărei categorii de pacienţi în parte, sisteme de înregistrare a valorilor obţinute prin automonitorizare şi un program complet de educaţie a tuturor categoriilor de pacienţi cu diabet.

Povara bolii

Conform OMS se estimează că, la nivel global, aproximativ 246 milioane de persoane au diabet, această maladie fiind a patra cauză de deces în ţările dezvoltate. La fiecare 8 secunde, o persoană moare din cauza diabetului şi a complicaţiilor acestuia, boala afectând un număr din ce în ce mai mare de tineri.

Conform International Diabetes Federation prevalenţa diabetului în România este de 9,4% în rândul populaţiei adulte. Statistici îngrijorătoare se înregistrează de asemenea în rândul copiilor unde creşterea cazurilor de obezitate conduce spre riscul apariţiei precoce a diabetului.

Cu sediul la Basel, Elveţia, Roche este una dintre cele mai importante companii farmaceutice bazate pe cercetare şi dezvoltare şi unul dintre liderii mondiali în domeniul îngrijirilor de sănătate, prin cele două divizii ale sale: Roche Pharmaceuticals şi Roche Diagnostics.

Roche Diabetes Care este pionier în ceea ce priveşte dezvoltarea sistemelor de automonitorizare a glicemiei şi este lider mondial în sisteme şi servicii destinate managementului diabetului. De peste 30 ani, Roche Diabetes Care pune la dispoziţia pacienţilor cu diabet soluţii inovatoare în ceea ce priveşte înregistarea glicemiei, analiza datelor şi educaţia pacienţilor cu diabet, contribuind astfel, pe o scară largă, la îmbunătăţirea sănătăţii şi calităţii vieţii oamenilor. Roche Diabetes Care, prin produsele cunoscute sub brandul Accu-Chek, este lider mondial în producerea dispozitivelor de automonitorizare a glicemiei.

La nivel global, Grupul Roche are aproximativ 80.000 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb