Când intră Samsung S21 şi Samsung S21 Plus la precomandă în România şi la ce preţuri

J.P.
Miscellanea / 15 ianuarie 2021

Când intră Samsung S21 şi Samsung S21 Plus la precomandă în România şi la ce preţuri

Vodafone România a deschis precomenzile pentru Galaxy S21, Galaxy S21+ şi Galaxy S21 Ultra, cele mai noi terminale ale producătorului sud-coreean. Noile modele Galaxy S sunt disponibile pentru clienţii Vodafone România la precomandă până pe data de 28 ianuarie, conform cubitc.ro.

Lansată în urmă cu un deceniu, seria Galaxy S a oferit experienţe mobile inovatoare tuturor utilizatorilor care consideră smartphone-ul un partener de încredere pentru exprimare, conexiune şi divertisment. Noua serie Galaxy S21 se bazează pe această moştenire şi oferă o experienţă premium într-o varietate de modele, astfel încât utilizatorii să-l poată identifica pe cel mai potrivit stilului şi nevoilor personale.

Seria vine cu un design complet nou şi cu ecrane de ultimă generaţie. Galaxy S21 dispune de un display compact de 6,2″, în timp ce Galaxy S21+ are un afişaj extins de 6,7″, precum şi o baterie mai mare ideală pentru pasionaţii de mobile gaming.

Galaxy S21 Ultra este cel mai mare membru al noii serii Galaxy S21 şi oferă un ecran AMOLED Dynamic 2X de 6,8″. Este cel mai inteligent display creat de Samsung şi, comparativ cu Galaxy S20, noul Galaxy S21 Ultra oferă o imagine cu 25% mai strălucitoare şi un raport de contrast îmbunătăţit cu 50%.

Toate cele trei modele de smartphone oferă protecţia Comfort Shield pentru a reduce oboseala ochilor.

Seria Galaxy S21 propune un design nou al camerei foto-video: Contour Cut. Acesta se încadrează perfect în cadrul metalic al dispozitivului pentru o estetică elegantă şi diferită. Galaxy S21 Ultra oferă cel mai avansat sistem de camere pentru a realiza fotografii de o calitate superioară în diferite condiţii de lumină, dar şi pentru a înregistra şi edita videoclipuri cu ajutorul funcţiilor ce utilizează inteligenţa artificială. Camera principală (ultra-wide, wide şi dual telephoto) dispune de un senzor de 108MP îmbunătăţit. Pentru prima dată pe un smartphone Galaxy, se pot realiza fotografii 4K la 60 fps pe toate obiectivele. În plus, smartphone-ul oferă posibilitatea de a fotografia în format RAW de 12 biţi pentru a nu pierde niciun detaliu la editarea fotografiilor.

Seria Galaxy S21 vine cu o îmbunătăţire a funcţiei Snap cu rezoluţie 8K ce permite obţinerea unor imagini clare a materialului video 8K realizat, astfel încât toate acţiunile live sau fotografiile statice să fie la calitatea dorită. Chiar şi în condiţii de mişcare rapidă sau accidentată, filmările vor fi stabile cu ajutorul funcţiei video îmbunătăţite Super Steady la 60 fps. Noua funcţie Director View permite vizualizarea, comutarea şi selecţia celei mai bune fotografii din galerie. Utilizatorii pot înregistra simultan videoclipuri cu camerele frontale şi secundare pentru reacţii în timp real cu ajutorul funcţiei Vlogger View şi previzualiza, modifica unghiul, mări sau lărgi imaginea fără a pierde nicio acţiune cu funcţia Live Thumbnails.

Galaxy S21 şi S21+ sunt disponibile în mai multe variante. Astfel utilizatorii pot opta pentru versiuni de 128GB sau 256GB spaţiu de stocare şi 8GB RAM, în timp ce S21 Ultra va fi disponibil în versiuni de 128GB sau 256GB memorie de stocare şi 12GB RAM sau 512GB şi 16GB RAM.

Clienţii Vodafone România pot înregistra o precomandă până pe data de 28 ianuarie în magazinele Vodafone din toată ţara, în magazinele partenerilor şi pe www.vodafone.ro. Clienţii Vodafone care înregistrează o precomandă online primesc gratuit o pereche de căşti Galaxy Buds Live şi un Galaxy SmartTag pentru Galaxy S21 şi S21 Plus, iar pentru S21 Ultra o pereche de căşti Galaxy Buds Pro şi un Galaxy SmartTag. Toate produsele oferite bonus se revendică prin intermediul aplicaţiei Samsung Members.

Noua gamă de telefoane Galaxy S21 poate fi achiziţionată în rate împreună cu abonamentul RED Infinity 25.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb