Caravana SMURD "Fii pregătit", investiţie totală de 523.000 de euro

A.T.
Companii / 9 septembrie 2016

Caravana SMURD "Fii pregătit", investiţie totală de 523.000 de euro

Proiectul Caravana SMURD "Fii pregătit" a fost iniţiat de Fundaţia pentru SMURD şi implementat cu sprijinul Fundaţiei Vodafone România, care a contribuit cu 400.000 de euro din investiţia totală de 523.000 de euro.

Caravana "Fii pregătit!" este operată de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi îşi propune să instruiască peste 7.000 de persoane din 20 de localităţi în care va ajunge la finalul celor patru luni de călătorie. În următoarele două luni, caravana va merge în Buzău, Bacău, Piatra Neamţ, Iaşi, Botoşani şi Suceava.

Dr. Raed Arafat, fondatorul SMURD a declarat: "Am gândit această campanie pentru a educa populaţia în domeniul acordării primului ajutor, dar în principal copiii şi tinerii. După primele două luni de itinerariu prin ţară, cifrele ne arată că sala de curs din caravană este mereu plină, iar 40% dintre beneficiarii cursurilor sunt copii şi tineri, ceea ce ne confirmă că am intuit corect interesul lor".

Caravana SMURD "Fii pregătit" va fi în Bucureşti în perioada 9-11 septembrie pentru a instrui populaţia să facă faţă situaţiilor de urgenţă.

Ravinder Takkar, Preşedinte şi CEO al Vodafone România a precizat: "Fundaţia Vodafone România este bucuroasă să contribuie la implementarea cu succes a Caravanei «Fii pregătit!». Fundaţia îşi concentrează activitatea şi resursele în patru direcţii strategice - sănătate, educaţie, servicii sociale şi voluntariat - iar caravana SMURD este genul de proiect care atinge toate aceste domenii, aşadar impactul său este cu atât mai important".

Colaborarea dintre Fundaţia Vodafone România şi Fundaţia pentru SMURD a început în 2004. Un an mai târziu, a fost implementat primul sistem de telemedicină pentru ambulanţele SMURD, care a reprezentat o premieră absolută pentru România. Parteneriatul a continuat cu proiecte anuale de amploare, astfel că, după 12 ani de colaborare, Fundaţia Vodafone România a finanţat Fundaţia pentru SMURD cu peste 2,2 milioane de euro pentru proiecte de care au beneficiat 400.000 de persoane din toată ţara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb