Cargus a inaugurat nouă depozite noi în 2021

G.U.
Companii / 3 decembrie 2021

Cargus a inaugurat nouă depozite noi în 2021

Parte din strategia companiei de a îmbunătăţi experienţa clienţilor săi, Cargus a deschis anul acesta 9 depozite logistice, dotate cu sisteme de sortare moderne, informează compania într-un comunicat de presă. Amplasarea noilor depozite: la Braşov, Buzău, Miercurea Ciuc, Zalău, Cluj, Piteşti, Târgovişte, Alba-Iulia şi Vaslui, asigură un tranzit mai rapid între destinaţii.

Dotarea depozitelor cu sisteme de sortare semiautomate asigură dublarea capacităţii operaţionale. Investiţia realizată la depozitul din Braşov, dotat cu un sistem automat de sortare, a generat chiar triplarea capacităţii operaţionale pentru zona deservită. Depozitul din Vaslui a fost deschis în 2018 şi modernizat în 2021, cel din Braşov reprezintă un adevărat HUB logistic, iar cel din Piteşti are printre cele mai extinse suprafeţe operaţionale din România.

"Toate eforturile depuse pentru dezvoltarea capacităţii logistice şi pentru îmbunătăţirea experienţei clienţilor noştri ne permit să asigurăm cea mai bună rată de livrare de pe piaţa din România - 92% din totalul livrărilor ajung la destinatarii lor în ziua următoare preluării. Un bun exemplu al acestor eforturi este chiar depozitul nostru de la Braşov, unde Cargus a investit în jur de 2 milioane de Euro, din 2018 până în prezent, în dotarea cu echipamente specifice şi dezvoltarea acestui centru logistic. În plus, ne-am propus ca anul viitor să menţinem rata de livrare, în timp ce estimăm o creştere de 30% a volumelor", a declarat Jaros³aw ¦liwa, CEO Cargus.

Cu o suprafaţă totală de 10.500 de metri pătraţi, depozitul Cargus din Braşov, prevăzut cu 13 rampe pentru camioane, 32 de porţi industriale şi o linie automată de sortare, funcţionează, atât ca bază locală pentru judeţul Braşov, cât şi ca HUB regional, asigurând un tranzit zilnic de până la 90.000 de colete şi o conectare rapidă (peste noapte) între staţii. Împreună cu semiHUB-urile de la Sibiu şi Bacău, depozitul din Braşov permite tranzitul în 24 de ore între toate destinaţiile de origine - inclusiv în perioadele de vârf, în care volumele înregistrează creşteri semnificative.

Potrivit sursei citate, depozitul de la Buzău a fost deschis în luna mai şi are o suprafaţă operaţională de 1.385 metri pătraţi, la care se adaugă spaţiul de 280 metri pătraţi dedicat birourilor. Datorită rampelor şi porţilor de tip drive-in, depozitul are un model cross-docking, care permite procesarea unei game largi de greutăţi şi volume, precum şi descărcarea şi încărcarea mai rapidă a vehiculelor. Astfel, Cargus oferă atât curierilor, cât şi clienţilor o calitate ridicată a serviciilor, ca urmare a performanţei de timp îmbunătăţite şi a opţiunilor flexibile de intrare şi ieşire pe rute ale curierilor. Rezultatul final constă în livrări calitative şi rapide. Investiţia în depozitul Cargus Buzău se ridică la 500.000 de euro. Aici este deschis şi un punct Ship&Go.

Depozitul Cargus Piteşti este amplasat pe o suprafaţă de peste 15.000 de metri pătraţi, cu o zonă de depozit de 3.000 de metri pătraţi 12.000 de metri pătraţi sunt rezervaţi pentru parcare şi platforme exterioare, iar 200 de metri pătraţi sunt alocaţi spaţiului pentru birouri. Este dotat cu o rampă acoperită pentru 4 TIR-uri, mai mult de 100 de locuri de parcare acoperite, 8 porţi industriale şi un punct Ship&Go.

Pentru 2022, Cargus se pregăteşte să investească în alte 16 depozite. 10 dintre acestea reprezintă investiţii de relocare şi modernizare, iar 6 dintre ele vor fi cu totul noi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb