Carnea de pui românească trece la un alt nivel de producţie

G.D.
Companii / 16 martie 2023

Carnea de pui românească trece la un alt nivel de producţie

În urma acordului de colaborare dintre Cooperativa Ţara Mea şi compania AAylex ONE, 30 de produse 100% româneşti din carne de pui vor fi disponibile în magazine, conform unui comunicat remis redacţiei. Investiţia cooperativei vizează strict gamele de produse ready to cook şi ready to eat, semnificând echipamente de optimizare a fluxului tehnologic şi logistic, în fabricile deja funcţionale Aaylex de la Buzău şi Călăraşi.

" Ca în fiecare dintre segmentele de food, România are o capacitate extraordinară de a produce marfă de calitate, doar că de fiecare dată au lipsit strategia pe termen lung şi orientarea către consumator. Dacă vrem să ţinem pasul cu nevoile consumatorilor, trebuie sa facem asta astăzi, nu când piaţa e saturata. Produsele ready meal şi ready to cook câştigă zilnic cote mai mari de piata, datorita stilului de viata din ce în ce mai ocupat din marile oraşe, iar 93% din aceste produse vin din import. Ne propunem şi vom reuşi sa schimbam acest aspect. Romanii merita sa mănânce mâncare românească. Dar merita şi sa primească confortul şi timpul liber aferent unor produse gătite rapid sau gata preparate." (Florin Burculescu, Preşedinte Cooperativa Ţara Mea)

Fabricile Aaylex One, de la Buzău şi Călăraşi, cu o capacitate de producţie de 40 tone/zi, au început deja probele de lucru, în vederea acestui parteneriat, iar cumpărătorii români vor beneficia direct de aceste dezvoltări, prin produse la raft disponibile începând chiar din luna martie 2023 în Carrefour, Kaudland, Metro, Penny, Lidl, Cora şi Kaufland.

Parteneriatul a fost pus la punct în ultimele 6 luni şi s-a dezvoltat firesc, ambele echipe avand scopul de a promova şi valorifica produsele româneşti la cele mai înalte standarde. Calitatea produselor fiind deja de necontestat, accentul va fi pus pe optimizarea fluxului tehnologic şi logistic, cu scopul de a trece produsele autohtone într-o noua eră. Acestea vor ajunge pe rafturi într-o formă mult mai atractiva, mai moderna şi mai accesibila, gata de gătit sau de consumat, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Eu am vazut ca standardul real de calitate si "nutrienti /protenite /fibre" din etc produse este in prabusire din 90 pana in prezent; am va vazut ca a crescut standardul de "calitate" la reclame, ambalaje si comisioane pe lanutile de diferite MLMuri.. sa manance toti ciolan mare profitabilitate.

    nu e de mirare ca multe prduse au scazut in valori nutritive, pectide, proteine, fibre,etc si au crescut in prafuri, saruri, nitrati, etc... chimicale si hormoni de elasticitate si fragezire artificiala pe termen lung. am vazut ca e la moda furtul pe fata la cantar cu injecare de 10-15-20% din greutate cu "saruri chipurile de conservare". 

    dormi linistit in pace; autoritatile abilitae se fac ca vecheaza in pace. 

    s c cret 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb