Cartel Alfa a întîrziat la Euromanifestaţia de la Bruxelles din cauza lipsei de comunicare

Alina Râncu
Ziarul BURSA #Politică / 22 martie 2005

Reprezentanţii sindicatului Cartel Alfa la Euromitingul de la Bruxelles - 142 la număr, au aşteptat, sîmbătă dimineaţa, patru ore pentru ca un avion al companiei "Blue Air" să decoleze de pe aeroportul Băneasa. Deşi decolarea către Bruxelles trebuia să aibă loc în jurul orei 8, acest lucru s-a întîmplat abia pe la ora 12. Gheorghe Răcaru, director general al companiei "Blue Air", ne-a declarat: "Avionul care trebuia să plece sîmbătă a suferit o defecţiune la decolare cu o zi în urmă. Mai exact, în timpul decolării a intrat o piatră la atenajul din spate (stabilizator şi profundor), iar acesta a trebuit să fie reţinut pentru reparaţii în Barcelona-Reus. În aceste condiţii, comapania < Blue Air > a închiriat alt avion, care nu s-a prezentat la timp pe aeroportul Băneasa". Cei care au avut de suferit din acest incident au fost reprezentanţii Cartel Alfa, care au ajuns la demonstraţie cu o întîrziere de cinci ore.

Ion Homos, secretarul general al Cartel Alfa, ne-a declarat că "în loc să defileze la începutul programului, cum erau programaţi, manifestanţii au ajuns aproape de final, ceea ce i-a făcut să rateze scopul demonstraţiei". În consecinţă, aceştia vor lua măsuri şi vor da în judecată firma "Real Turism", organizatorul deplasării şi îi va cere despăgubiri.

În ceea ce o priveşte, firma de turism aruncă vina în ograda companiei aeriene "Blue Air". Directorul general al firmei "Real Turism", domnul Daniel Mihăilescu, ne-a spus: "Acesta a fost un incident nefericit, care se putea întîmpla oricui. În acest moment purtăm discuţii cu cei de la < Blue Air > pentru soluţionarea problemei". În situaţia în care conflictul nu va fi rezolvat, "Real Turism" va acţiona în judecată compania aeriană.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb