Cătălin Drulă a depus plângere la DNA împotriva celor responsabili pentru blocarea metroului

S.B.
Politică / 26 martie 2021

Cătălin Drulă a depus plângere la DNA împotriva celor responsabili pentru blocarea metroului

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunţat că a depus plângere penală la DNA împotriva celor care au blocat astăzi metroul bucureştean.

Motivele invocate de ministru pentru plângerea penală sunt zădărnicirea combaterii bolilor, abuz în serviciu, trafic de influenţă, şantaj, infracşuni contra siguranţei circulaţiei pe căile ferate şi folosirea de către liderii sindicali a influenţei şi autorităţii în scopul obţinerii de bani, bunuri şi foloase necuvenite.

"Tocmai am depus plângere penală la DNA împotriva celor responsabili pentru blocarea metroului bucureştean astăzi, pentru următoarele infracţiuni:

+ zădărnicirea combaterii bolilor

+ abuz în serviciu

+ trafic de influenţă

+ folosirea funcţiei pentru favorizarea altor persoane

+ folosirea de către liderii sindicali a influenţei şi autorităţii în scopul obţinerii de bani, bunuri şi foloase necuvenite

+ şantaj

+ infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe căile ferate

Cerem procurorilor să identifice persoanele către care să ne îndreptăm pentru a recupera banii în instanţă civilă. Prejudiciul este în curs de cuantificare.

Acţiunea ilegală a unui grup mafiot de a lua un oraş ostatic nu poate rămâne fără un răspuns ferm din partea autorităţilor şi din partea justiţiei.

Metroul trebuie eliberat şi trebuie să revină în circulaţie. Abia atunci se poate organiza un dialog adevărat despre problemele metroului.

Conturile grase ale firmei controlate de Ion Rădoi nu sunt un subiect legitim de dialog şi nici nu trebuie alimentate din vistieria statului.", a scris Drulă pe Facebook.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Ce nu au inteles prostimea,la proteste nu au voie decat drogati #rezist

    1. Domnule DRULA,ai inviat COMUNISMUL in Romania.Esti prea tanar si prea IDIOT sa fi luat la cunostinta despre RASCOALA cetatenilor din BRASOV in 1986,care dand dovada de CURAJ,satui de supunerea populatiei,la foame,frig si umilinta,au atacat si devastat SEDIUL Comitetului Judetean al Partidului Comunist Roman.Atunci,au intervenit fortele represive,au arestat cateva sute de cetateni participanti la acea REVOLTA dupa care unii dintre ei,au fost bagati la puscarie,iar familiile lor au suferit umilinte neanchipuite. Intre cererile pe care le faci azi catre organele REPRESIVE ale Statului de azi si ce au facut atunci organele REPRESIVE COMUNISTE nu este nici o deosebire. Cand Tara a trecut de la COMUNISM la FASCISM,vedem ce se intampla azi.Asa ca,Romanii,chiar vor fi declarati TERORISTI.Mai bine PLECATI singuri pana nu este prea tarziu. Poporul,nu va mai suporta.!

      Domnule DRULA,ai inviat COMUNISMUL in Romania.Esti prea tanar si prea IDIOT sa fi luat la cunostinta despre RASCOALA cetatenilor din BRASOV in 1986,care dand dovada de CURAJ,satui de supunerea populatiei,la foame,frig si umilinta,au atacat si devastat SEDIUL Comitetului Judetean al Partidului Comunist Roman.Atunci,au intervenit fortele represive,au arestat cateva sute de cetateni participanti la acea REVOLTA dupa care unii dintre ei,au fost bagati la puscarie,iar familiile lor au suferit umilinte neanchipuite. Intre cererile pe care le faci azi catre organele REPRESIVE ale Statului de azi si ce au facut atunci organele REPRESIVE COMUNISTE nu este nici o deosebire. Cand Tara a trecut de la COMUNISM la FASCISM,vedem ce se intampla azi.Asa ca,Romanii,chiar vor fi declarati TERORISTI.Mai bine PLECATI singuri pana nu este prea tarziu. Poporul,nu va mai suporta.!

    Mergeți înainte dle Drula! Rădoi ăsta are apucături de mafiot!

    1. Terfelistilor dupa gandirea voastra toti rezisti trebuiau sa fie la puscarie ,deci Dragnea a fost cel mai corect politician din Romania,tot proteste ilegale aveati si voi,

    Banditii astia de la Guvernare au scos astazi in prim plan, greva unora de la metrou, ca sa acopere masurile dictatoriale si anticonstitutionale ale criminalului Arafat-Fantomas si ale doctorilor Mengele din jurul sau, demne de intunericul anilor '50! Desigur ca, infractorii si interlopii din fruntea Coloniei, se folosesc de astfel de evenimente ""de umplutura" ca sa ascunda ceea ce vor sa faca in Romania, daca romanii vor continua cu vesnica lor atitudine de non-combat: un nou "Experiment Pitesti", de data asta la nivel de tara si de neam !

    darguta

    impotriva prostiei din capul matale cand vei depune plangere? 

    stai fara nici o nădejde !

    o sa te "plimbe" de o sa te apuce plansul pe fond nervos ca o sa-ti ceri pensionarea pe caz de boala din cauza "competentelor" lor dovedite si "tentaculelor" veninoase ce au semnat cu cerneala otravita inclusiv numirea lor pe functii. 

    Radoi la puscarie...Dl Drula aveti tot sprijinul bucurestenilor sa eliminati mafia condusa de Radoi din Metrorex...Noi bucurestenii va sustinem 100% suntem alaturi de d-voastra si rugam si prim ministrul si presedintele tarii sa va ajute...Sa scapam de mafia de la metrou...

    1. Care voi?

      Aia trepanati.

      Ce ipocriti sunteti toti postaci pnl usr isti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb