CĂTĂLIN DRULĂ: ''Din această seară se va circula fără restricţii de viteză pe autostrada Lugoj-Deva, lot 3''

G.U.
Miscellanea / 30 decembrie 2020

''Din această seară se va circula fără restricţii de viteză pe autostrada Lugoj-Deva, lot 3''

Restricţiile de viteză, de 80 km/h de pe Autostrada Lugoj - Deva, Lot 3, între nodul Ilia şi nodul Holdea, vor fi ridicate astăzi, începând cu ora 18:00, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), potrivit Agerpres.

"Am o veste bună de la Ministerul Transporturilor. Pe autostrada Lugoj-Deva, lot 3, între nodul Ilia şi nodul Holdea se va circula începând din această seară fără restricţia de viteză de 80 km/h care a fost impusă timp de mai bine de un an (din 23 decembrie 2019, de la inaugurare) pe aceşti 21 de km. Specialiştii companiei de drumuri şi poliţia rutieră au ajuns la concluzia, după monitorizare, că starea autostrăzii permite circulaţia în siguranţă la viteza constructivă. Mă bucur că din această seară vom putea circula pe acest sector de autostradă cu 130 km/h", a scris şi ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, pe pagina sa de Facebook.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Cu ce au ajuns să se laude acești impostori, bai nene, cu anularea de restricții de viteză pe anumite sectoare de drum construite prost.

    In timp ce alții circula cu TGVul, capul lui Drula circula cu 80km/h adică viteza pooly! 

    Gata,odata cu venirea in fruntea Ministerului Transportului,a domnului DRULA zis si P.LA,in Tara,vor creste Autostrazile mai mult si mai repede ca in Germania,Trenurile vor circula ca cele din Japonia,si pentru o secunda intarziere,DRULA,isi v-a taia o jumatate din salariu de cate ori se v-a intampla acest lucru. Avionele vor circula fara Piloti,iar pe Autostrazi daca v-a mai vreun accident de circulatie,ele,autostrazile vor fi inchise pana se v-a stabili,cauzele producerii accidentului. Iata ca la Transporturi,a aparut MESIA de ROMANIA !

    1. si iata cum distinsul putulica s-a manjita de glorie!

      ca tot pnl -ul , de altfel! 

    Super !

    Pot sa dorm linistit la noapte! 

    Drula probabil e bucuros de o "mare realizare" cu care CNAIR il provoaca sa se laude si sa-i puna cornite : "va fac cadou 6.06 minute daca circulati pe 21 km de autostrada Lugoj-Deva cu 130 km/h in loc de 80 km/h "

    (21 km ii faci cu 80 Km/h in 15.75 minute iar cu 130 Km/h ii faci in 9.69 minute daca ai loc sa franezi sa continui regulamentar si sa nu dai de alte "cifre " pe radarul ce sta la panda imediat ce se termina restrictia) 

    Drula, Drula, șosele o lulă...

    Lumea tot așteaptă de pe timpul lu Burebista să facă 2 ore până la Brașov (in loc de 4) și 3,5 ore până la Sibiu (in loc de 6) dar nu poți păcăli legile fizicii - am călători în timp la astfel de viteze sau s-ar sufoca pasagerii în mașină. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb