Cătălin Drulă: "Dosarul împotriva lui Vlad Voiculescu este un exemplu de folosire a instituţiilor împotriva opoziţiei politice"

S.B.
Politică / 24 noiembrie 2023

Cătălin Drulă: "Dosarul împotriva lui Vlad Voiculescu este un exemplu de folosire a instituţiilor împotriva opoziţiei politice"

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a declarat vineri, în cadrul evenimentului organizat de Renew Europe şi USR: "O paradigmă liberală pentru modernizarea României - 10 ani mai târziu. Starea democraţiei în România: o viitoare problemă pe agenda UE?" că dosarul deschis împotriva lui Vlad Voiculescu este un exemplu alarmant de folosire a instituţiilor statului împotriva opoziţiei politice, iar statul de drept este călcat în picioare, informează news.ro.

"Trăim cel mai periculos moment pentru democraţia românească din ultimii 25 de ani. Este mai rău ca pe vremea lui Năstase, pentru că acum, sub acoperirea războiului, se acţionează subtil şi pervers. Observăm o spirală a tăcerii, un climat al fricii", a mai spus liderul USR.

"Statul de drept este călcat în picioare. Trăim cel mai periculos moment pentru democraţia românească din ultimii 25 de ani. Este mai rău ca pe vremea lui Năstase, pentru că acum, sub acoperirea războiului, se acţionează subtil şi pervers. Observăm o spirală a tăcerii, un climat al fricii", a spus Cătălin Drulă.

Liderul USR a subliniat că "dosarul deschis împotriva lui Vlad Voiculescu este un exemplu alarmant de folosire a instituţiilor statului împotriva opoziţiei politice":

"De ce DNA, cu un procuror care i-a îngropat plagiatul lui Ciucă, face un dosar la comandă, care atacă opoziţia? Vlad Voiculescu este pe lista USR pentru europarlamentare, i se deschide un dosar. De ce? Pentru un mecanism european comun de achiziţii care a fost aplicat în toate ţările din Europa? Vedem un sistem militarizat, care nu crede în guvernarea civilă. Sunt hărţuiţi colegii mei, primarii USR sunt ameninţaţi şi şantajaţi. Ce caută Marcel Ciolacu prin birourile primarilor USR să-i ameninţe?", a adăugat preşedintele USR.

Cătălin Drulă a mai acuzat că "finanţarea PMP a fost tăiată pentru a preveni o alianţă cu USR şi a ridicat întrebări privind actualele acuzaţii aduse de ANI lui Nicuşor Dan".

"2024 este şansa pe care, dacă o ratăm, o pierde o generaţie. Este şansa să îi oprim. România îşi va pierde calea democratică şi europeană dacă lor le iese planul pentru anul viitor. Şi atacul pe care l-au declanşat împotriva opoziţiei democratice din România nu este întâmplător. Avem sondaje de opinie recente care arată că ne luptăm pentru câştigarea alegerilor europarlamentare şi este panică".

"Nu renunţăm, nu cedăm. Sistemul vostru va cădea", a mai spus Cătălin Drulă.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. asa jdrula...scoate ranga! apoi il iei de manutza pe vladutz magicianul si mergeti la brutarie.....:))))

    1. Pana una alta, brutaria e plina de pezdisti.

    " EU VOTEZ DNA!" zicea USR acum ceva vreme....

    Voiculescu si Citu si cealalta bagaboanta de la USR au adus vijelia aia toxica de vaccinuri genocidale anti-covid primindu-si mita de la pfizer si de la moderna sa omoare romani!  

    credeti ca am uitat asta, golanilor?  

    nesimtitilor si ordinarilor care sunteti ! sa omori propriul popor pentru o mana de bani! Cat de ordinar sa fii sa faci asta?  

    Ban.Cher.Vali 

    1. nici acum nu am uitat cum i-ati chinuit pe romani si i-ati omorat prin spitale cu buteliile de oxigen tehnic (nu medical) dat pe presiune mare... si apoi declarati ca prostul legat de pat a murit de ...covid!

      ucigasilor imputiti care sunteti !  

      daca ar sti toti romanii ce mizerie au bagat in ei prin vaccinul covid (si care se va manifesta vatamator/letal la un moment dat in urmatorii 1-3-5-10 ani) unde v-ar prinde v-ar calca in picioare, banditilor ucigasi de popor!  

      Ban.Cher.Vali 

      Când nu te vaccinezi , delirezi... ))

    Dosarul lui Dragnea cum a fost folosit hotilor,demisia și la puscarie

    1. Sa vina adevaratii politicieni: mazare, ponta, vanghelie, piedone, garcea, rumburak, lolek si bolek...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb