Cătălin Drulă: "PNL a trădat clasa de mijloc şi a adus PSD la guvernare"

S.B.
Politică / 3 iunie

Cătălin Drulă: "PNL a trădat clasa de mijloc şi a adus PSD la guvernare"

PNL a trădat clasa de mijloc şi a adus PSD la guvernare, a declarat luni preşedintele USR, deputatul Cătălin Drulă, care spune că românii au de ales, pe 9 iunie, "între hoţie şi modernizare", informează Agerpres.

"Mai sunt şase zile până la alegeri şi duminica aceasta oamenii vor găsi pe buletinul de vot un pătrat cu PSD - PNL şi un pătrat cu Dreapta Unită. Alegerea este una clară: hoţie sau modernizare. PSD şi PNL i-au furat pe români, le-au crescut taxele şi au adus scumpiri ca să-şi plătească pensiile speciale, vilele de protocol şi vacanţele de lux", a declarat liderul USR, într-o conferinţă de presă susţinută la Parlament alături de liderii Alianţei Dreapta Unită.

El a amintit că USR este creatorul PNRR şi "a adus în România 28 de miliarde de euro pentru modernizarea ţării".

"PNL a trădat clasa de mijloc şi a adus PSD la guvernare. Noi ne-am luptat permanent cu PSD, cu mafia PSD la Transporturi, în primării şi în Parlament. Duminică un vot pentru PNL este pe bune şi de-a dreptul vot pentru PSD. Nu este nicio metaforă, nicio figură de stil sau vreo exagerare. Candidează împreună pe aceeaşi listă, pe acelaşi buletin de vot şi, după cum a anunţat Marcel Ciolacu, vor să facă peste tot majorităţi PSD - PNL. De fapt, e un singur partid care a capturat România, iar România are nevoie de schimbare. Este crucial că nu fragmentăm voturile pentru schimbare. Aşa ar scăpa PSD - PNL, dacă te fragmentează şi te fărâmiţează voturile. Singura alternativă reală şi solidă la hoţia PSD - PNL este Alianţa Dreapta Unită - USR, PMP, Forţa Dreptei. Un vot pentru Alianţa noastră este o garanţie că nu ne pot fura viitorul, este o garanţie că România nu va rămâne prizoniera PSD - PNL pentru 10 ani de acum înainte. Îi îndemn pe români din toată inima să meargă la vot, să voteze Dreapta Unită pe toate cele cinci buletine de vot", a transmis Drulă.

Întrebat dacă după alegeri va exista posibilitatea unei alianţe cu PNL pentru alegerile prezidenţiale, liderul USR a negat: "Alianţa Dreapta Unită şi USR s-au luptat întotdeauna împotriva pesedismului şi a PSD. Astăzi pesedismul este în PNL şi este la vârful PNL. Nicolae Ciucă este mai pesedist decât pesediştii, un ostaş în slujbă proprie, un om care şi-a tras pensie specială dublă faţă de contribuţie, cu şmecherii pe final, înainte de pensionare, cu o istorie de călcat în picioare justiţia din România, un plagiator, un om care nu dă doi bani pe democraţie. El a fost în slujba proprie şi în slujba lui Iohannis. Cred că cu asta am răspuns foarte clar. Nu vom permite niciodată PNL să mai păcălească România, aşa cum au făcut-o cei care au capturat acest partid, după ultimele alegeri, şi nota de plată de care se tem va veni. Va veni şi în 9 iunie, dar va veni mai ales la alegerile prezidenţiale şi la cele parlamentare".

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. *In loc sa ramina la guvernare si sa isi arate forta democratica USR a pactizat cu AUR si impreuna cu Fostul presedinte PNLnumit Orban de Romania (totul incepe sa semene cu mersul cu pluta pe Dunare la Budapesta) au votat motiunea de cenzura .

    1. Știi bancul cu Drula și cu strulă ?

    Clasa de mijloc e proasta familiei in orice societate asa-zis democratica. Ea plateste cele mai multe taxe si primeste cel mai mult nimic inapoi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb