Cătălin Drulă, USR: "Dacă intră în turul doi la prezidenţiale, candidatul Dreptei Unite câştigă alegerile"

F.D.
Politică / 6 aprilie

Cătălin Drulă, USR: "Dacă intră în turul doi la prezidenţiale, candidatul Dreptei Unite câştigă alegerile"

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a declarat sâmbătă că Alianţa Dreapta Unită ar trebui să aibă un candidat unic la alegerile prezidenţiale din toamnă şi, potrivit estimării sale, dacă acesta intră în turul al doilea, atunci va ajunge preşedinte al României, relatează Agerpres.

"Sunt patru runde de alegeri. Vă spun că cele mai importante sunt alegerile prezidenţiale, bazat pe experienţa mea politică, pe experienţa din Guvern, pe experienţa la conducerea unui partid. De la Cotroceni se dă ora exactă şi semnalul. (...) Eu cred că e nevoie de un preşedinte de dreapta, care să aibă reforme multe. (...) Candidatul Dreptei Unite, dacă intră în turul doi, câştigă alegerile", a afirmat Cătălin Drulă, într-o conferinţă de presă, la Sibiu.

El a precizat că Alianţa Dreapta Unită şi-a propus să aibă candidat unic la alegerile prezidenţiale, însă deocamdată acesta nu a fost desemnat.

"Vrem să avem un candidat unic, nu este încă desemnat", a explicat Cătălin Drulă.

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, preşedintele PMP, Eugen Tomac, vicepreşedinţii Partidului Forţa Dreptei Violeta Alexandru şi USR Dan Barna au participat sâmbătă, la Sibiu, la lansarea candidaţilor alianţei pentru Primăria Sibiu şi Consiliul Judeţean.

Liderul judeţean al USR, consilierul judeţean Ruxandra Cibu Deaconu, este candidatul alianţei pentru postul de primar al municipiului Sibiu. Aceasta ocupă şi primul loc pe lista ADU pentru Consiliul Local Sibiu.

Liderul municipal Sibiu al USR, consilierul judeţean Adrian Echert, va candida pentru preşedinţia CJ Sibiu. El a mai candidat şi în urmă cu patru ani pentru această funcţie, însă a pierdut în favoarea liberalei Daniela Cîmpean, actualul preşedinte al CJ, care va candida pentru un nou mandat. Adrian Echert va candida şi pe primul loc pe lista de consilieri judeţeni ai Alianţei Dreapta Unită.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Va tot zic de multa vreme si iaca cum apare acum si stirea oficiala .Opozitia nu are decit un singur scop electoral ce isi doreste cistigarea alegerilor Prezidentiale singurele alegeri la care au vreo sansa . Asa zisa alianta de dreapta (Kelemen , Orban de fost PNL, Ciolos ,Drula ,Barna ,Tomac si Simion )mizeaza pe sprijinul UDMR spre al propulsa pe Simion sau Drula , functie de rezultatul alegerilor comasate din luna Iunie ca Presedinte al Romamiei .Romanii nu au decit solutia de a merge in numar mare la vot ceea ce ar opri intrarea unor partide in Parlament concomitent cu votul dat romanului absolut numit Ciuca .

    1. Daca iese numar mare la vot castiga ShoShoaca detasat, ii baga sum masa pe astia pe care i-ai insirat aici. Deci roaga-te sa iasa cat mai putini.

      ...

      Subtil! Foarte subtil!

      Scoala titanului de Cluj, Vasile Dîncu, sforar - era sa scriu strateg - in politica si fotbal. 

      Ultrasul dinamovist (con vertit in salvator al romanismului) plasat in aceeasi categorie ideologica cu adversarii politici ai reinviatei aliante colostomice PSDNL.

      "Romanul absolut numit Ciuca." Epica! Piramidala! Gargantuesca! 

    Dream on, Ranga!

    Dan Barna e moya lyubov. Seamănă cu De Gaulle.

    O să pun ștampila pe el și mă întorc la Tiraspol cu sentimentul datoriei împlinite. Slava. 

    in mod normal ne-am fi asteptat, in acesta situatie de razboi ,ca USR sa se delimiteze de fostii aliati de la motiune si sa ceara reintrarea la guvernare ca parte a unui demers national prezentat ca si solutie pentru viitorii 10 ani . Nici macar nu au amintit despre asa ceva .S-au pozitionat de parca le este foarte drag Iliberalismul maghiar de la Budapesta sau sovieticismul unora .

    Primul e Dan Puric, a doua Diana Sosoaca. Restul- tineti minte - sunt jucarii intoarse cu cheita de statul paralel, ala care profita de prostia votantilor!

    1. Despre Diana Sosoaca nu spun nimic. Toata tara a vazut ca e o doamna!

      Dan Puric la Cotroceni!? Fara sa fie intors cu cheita de sistem, n-ar putea sa coordoneze nici femeile de serviciu de acolo. 

      Romanii oricum voteaza numai "excelente",ca;

      Iliescu,Bases cu Johannis... 

      adevarat patrioti care au luptat numai ptr. Romania

      Pt Romania, nu pt Ruzzia...

      Vorbesti prostii,

      Iliescu a facut studiile la Moscova, 

      Basescu deja era la doua capete,

      Johannis numai ciolanul sa fie gros  

      Ai punctat la fix.

      Iliescu a facut studii la Moskva. (Comunism stiintific.)  

      Basescu e bisnitar. (Giovani Becali Presedinte.)

      Iohannis e subtire (Jucator de golf.) 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb