CĂTĂLIN NECHIFOR (PRO ROMÂNIA):  "PNL intenţiona să privatizeze sănătatea printr-un sistem mafiot"

C.B.
Politică / 9 februarie 2020

Cătălin Nechifor

Cătălin Nechifor

Pro România a decis să voteze moţiunea de cenzură pentru că PNL intenţiona să privatizeze sănătatea şi să dea bani publici băncilor comerciale ''apropiate'', a declarat într-o conferinţă de presă, duminică, liderul judeţean al partidului, deputatul sucevean Ioan Cătălin Nechifor.

''Decizia Pro România de a vota moţiunea de cenzură s-a luat fix în noaptea de marţi spre miercuri, pentru că hoţii de la PNL dădeau la greu ordonanţe de urgenţă care privatizau sănătatea şi care dădeau bani publici la bănci comerciale care au fost apropiate în piaţă, alături de ei. (...) Cei de la PNL nu voiau altceva decât să direcţioneze banii publici din sănătate către spitale private'', a spus Nechifor.

El consideră că un guvern cu atribuţii limitate este mai bun, fără ordonanţe de urgenţă şi fără prorogare de termene, astfel încât oamenii să-şi ia pensiile mărite, iar copiii să primească alocaţiile majorate.

''E mai bine să avem un guvern interimar care nu poate da ordonanţe de urgenţă, care nu poate face aceste tipuri de politici care nu sunt publice, ci doar de interese de partid. (...) Să facă într-adevăr ceea ce au promis, ce au scris şi în buget, pe care şi l-au angajat tot aşa, în Parlament, cu voinţa lor. (...) Acest guvern e în situaţia în care va trebui să respecte legea pensiilor. (...) Cu acest guvern în funcţie până la 1 septembrie, cel puţin, pensionarii pot sta liniştiţi că vor avea creşterea la pensie. (...) Cei care au copii pot sta liniştiţi că alocaţia se va plăti aşa cum s-a prorogat, iniţial, termenul, dar nu va putea fi prorogat ulterior. (...) Un guvern cu puteri mai limitate cred că poate face mai mult bine pentru români'', a susţinut Nechifor.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Nu ne mai mintiti! Ne credeti ignoranti! Aceasta fratie permite ca banca sa imprumute bani pe care nu ii tipareste sau imprima si culmea mai percepe si dobanzi. Imprumuta bani doar printr-un inscris intr-un registru, pe un monitor de calculator, statelor, indivizilor, companiilor iar daca nu reusesti sa platesti o singura rata iti confisca toata averea, casa, masina, teren si alte posesiuni cat se poate de reale..etc, pana la valoarea sumei imprumutate, inexistenta decat intr-un registru sau ecran pe calculator.

    Asa cum am amintit acest principiu se aplica si guvernelor, care imprumuta de la privati cu dobanda in loc sa isi creeze ei bani fara dobanda. Taxele si impozitele pe care le platim de duc la plata acestor dobanzi si credite. Privatizarea inseamna vinderea activelro statului pentru ca sttaul sa nu intre in faliment sa nu poata plati toate aceste rate si dobanzi pentru imensele credite facute de cele mai multe ori la presiunea acestor institutii financiare si in consecinta statele cedeaza controlul supra terenurilor si resurselor nationale acestor banci private si institutii financiare internationale. Tot acest proces este controlat de bancile centrale ce par independente dar sunt coordonate de catre Banca pentru Reglementari Internationale, de la Geneva, din 1930 pana in prezent. Tot acest paianjen a fost coordonat de Banca Angliei cu acordul regelui Whilhem de Orania, la ordinul Nobilimii Negre.  

    1. Aoleooo.. tot la nivelul asta ramanem? Marea conspiratie mondiala impotriva tarisorii noaste marete...

      E impotriva tuturor, ne fac scalvi pe viata pe noi indivizi si state...Mai cerceteaza si tu!

    Mai concret, cum a fost privatizata sanatatea?

    Vom avea in sanatate servicii de calitatea celor din sistemul privat?

    Ce este rau in asta? 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb