CAZANCIUC DESPRE PRESTAŢIILE LUI NIŢU, LICU ŞI OLARU: "Nu e competiţie între ei, discutăm de o echipă"

Ziarul BURSA #Politică / 9 mai 2013

Ministrul Justiţiei Robert Cazanciuc a declarat ieri, la CSM, după interviurile lui Tiberiu Niţu, Bogdan Licu şi Codruţ Olaru, că nu este vorba de o competiţie între aceştia, după ce jurnaliştii au remarcat că primul a avut o prestaţie mai slabă decât cei propuşi ca adjuncţi ai lui.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) i-a audiat ieri pe Tiberiu Niţu, candidat la funcţia de procuror general al României, Bogdan Licu, propus prim-adjunct al acestuia şi Codruţ Olaru propus pentru funcţia de adjunct al procurorului general.

Ministrul Justiţiei Robert Cazanciuc, care a susţinut, în şedinţă, candidaturile celor trei, a declarat: "Cred că s-a văzut destul de clar astăzi (n.r. ieri) că cei trei procurori au experienţă profesională îndelungată în cadrul Minis­terului Public, experienţe diferite, se pot completa reciproc unii pe alţii şi pot să performeze la nivelul Ministerului Public".

Robert Cazanciuc spune că Tiberiu Niţu este, în momentul de faţă, cea mai bună soluţie pentru conducerea Minis­terului Public, pentru a face echipă cu ceilalţi procurori.

În cadrul interviurilor, candidaţii la funcţiile de conducere în Ministerul Public şi-au prezentat activitatea de până acum şi proiectele de management şi au răspuns la întrebările membrilor CSM.

Astăzi, vor fi audiaţi şi candidaţii la şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) - Laura Codruţa Kovessi - şi Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Alina Bica -, precum şi procurorul propus pentru func­ţia de adjunct al şefului DIICOT, Elena Giorgiana Hossu.

Tot astăzi, Secţia de procurori a CSM va emite avizele pentru cei şase candidaţi la şefia parchetelor, cu o zi mai devreme decât a anunţat anterior, acestea urmând să fie trimise vineri Ministerului Justiţiei.

Cele şase propuneri au fost făcute de către premierul Victor Ponta, pe 3 aprilie, când acesta era şi ministru interimar al Justiţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb