CBRE a adus primul restaurant Samsara în Bucureşti

S.B.
Companii / 31 mai 2021

CBRE a adus primul restaurant Samsara în Bucureşti

Operatorul de restaurante vegetariene Samsara Foodhouse, originar din Cluj, a inaugurat primul său restaurant din Bucureşti, Samsara Floreasca. Restaurantul este amplasat la parterul proiectului mixt ONE Floresca City iar tranzacţia de închiriere a fost intermediată de CBRE, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Ne bucurăm să contribuim la extinderea Samsara în Bucureşti. România beneficiază de multe concepte de restaurante care merită să fie extinse la nivel naţional, concepte care promovează un stil de viaţă sănătos şi pentru care observăm un apetit ridicat în special în apropierea proiectelor imobiliare cu componentă mixtă. Prin locaţia aleasă, ONE Floreasca City, prin conceptul arhitectural, precum şi prin calitatea preparatelor, Samsara Floreasca va deveni rapid un reper pe piaţă", a declarat Cristina Toroş, Senior Consultant, Retail Agency, în cadrul CBRE, care a coordonat tranzacţia de închiriere.

Amplasat la parterul clădirii de birouri ONE Tower care va găzdui şi sediul CBRE România, restaurantul Samsara Floreasca are o suprafaţă de aproximativ 500 de metri, interior plus terasă.

"Extinderea în Bucureşti, pe care am început-o prin lansarea locaţiei de delivery & pick-up, a fost foarte bine primită şi ne-a convins să continuăm investiţiile. Echipa CBRE ne-a ajutat să identificăm o locaţie reper într-un proiect dominant iar locul pentru noua casă Samsara a fost ales cu valorile noastre la bază. Samsara Floreasca este mai mult decât un restaurant - este o filosofie şi un stil de viaţă, o experienţă completă", a afirmat Cosmin Beldean, General Manager Samsara Foodhouse.

Noul Head Chef al Samsara Floreasca, cu o experienţă vastă în industria ospitalităţii, a petrecut mult timp în bucătării cu renume internaţional, majoritatea premiate cu stele Michelin.

"Va fi un răsfăţ pentru cei care ne trec pragul. Starea de bine dată de designul şi locaţia restaurantului este frumos completată de simfonia preparatelor, pentru care folosim ingrediente de sezon, atent selecţionate şi achiziţionate de la producători locali, atât din România, cât şi din principalele hub-uri gastronomice: Franţa şi Italia", a explicat Head Chef-ul de la Samsara Floreasca.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Referitor la textul: “ Dezbatere pe tema Directivei UE privind restructurarea şi ştergerea de datorii“

    Procedura nu este UNICA! 

    A fost repetata intre: 

    1852-1870 

    1929-945 

    1 987-1999 

    Urmeaza sa se repete intre: 

    2026-2040!!!! 

    Prin devalorizare Leu, inflatie masa monetara, pret energie-consum-taxe in crestere, credit in raport cu masa monetara in scadere, velocitatea banilor in scadere si iar revenire (punct de inflexiune istoric); o alta politica monetara apare, o alta adoptare de moneda (sau restructurare). 

    Active imobiliare in raport cu grame aur la minim! 

    Grame aur in raport cu masa monetara la maxim! 

    Active imobiliare in raport cu puterea de cumparare (venit - imobiliare) la minim. 

    Active consum (rata accelerata de degradare) la maxim (deci puterea de cumparare a oamenilor active financiare in raport cu total piata tot dificila este; exceptand perioada 2026-2028). 

    Incepe intrarea Globala in Jubileul Ciclic Istoric al Datoriilor! 

    Intram intr-o perioada interesanta de transfer a Averii (etc active) intre Generatii, ca pondere in trendul istoric. 

    O populatie tot mai imbatranita (se estimeaza 7-8 miliarde) va lasa mostenire activele financiare doar celor 2-3 miliarde de oameni productivi. 

    Raportul arata ca acest transfer nu se poate face decat prin inflatie severa masa monetara circulata, etc forme de denominari si pierderi paritati (pentru cei ce stau cu banii in conturi; de fel populatia batrana aduna), cei ce su accesat creditul inainte de propagarea inflatiei (in achizitie sctive financiare) sunt pozitionati corect in a prelua transferul activelor intre generatii! 

    Si cei ce au afaceri pozitionate pe nisa de consum specifica trendului, vor aduna masa monetara in crestere ce ii va ajuta sa stinga si sa multiplice cota parte de datorie. 

    Plus ca va stimula accelerat etc tehnologizare in detrimentul angajarilor (somaj real istoric mai mare fata de rata accelerata a tehnologizarii din piata / implementarii). 

    Observati va rog, istoric, accelerarile si decelerarile salariilor exprimate in unitate nominala interna (lei/bani) si grame aur (castig putere de comparare/achitare). 

    Romani a este pe crestere in grame aur! 

    Semnal clar de transfer active intre generatii! 

    Perioada 90 venit in raport cu aur la minime! - semnal clar de incepere a altui ciclu lung de creditare. 

    La fel s-a repetat si in 1855-1868, si in 1932-1945, si in 1989-1999 (venit in grame aur la minime, datorie in raport cu activele la minime / jubileu de credit). 

    semnat comenturi “cretine” 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb