CBRE este agent exclusiv pentru primele două clădiri din proiectul Timpuri Noi Square

Ioana Dogaru
Companii #Construcţii / 3 martie 2016

Vastint România şi CBRE vor colabora pentru închirierea primelor două clădiri ale ansamblului imobiliar mixt Timpuri Noi Square, unul dintre cele mai mari din centrul Bucureştiului, cu un total planificat de până la 100.000 m2 de spaţii de birouri şi comerciale, precum şi 50.000 m2 de spaţii rezidenţiale, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

CBRE a fost desemnat de către Vastint România agent exclusiv al primelor două clădiri de birouri clasa A cu zone comerciale la parter, atingând până la 33.000 m2 de suprafaţă închiriabilă, cu peste 600 de locuri de parcare. Lucrările de construcţie la cele două clădiri avansează rapid, punerea în funcţiune fiind planificată pentru începutul anului viitor, precizează sursa citată.

"Suntem încrezători că această colaborare va fi benefică tuturor părţilor implicate, dar mai ales companiilor ce vor alege Timpuri Noi Square că sediu. În toate proiectele noastre acordăm o importantă deosebită eficientizării costurilor chiriaşilor noştri, specificaţiilor tehnice, cât şi zonelor verzi sau de recreere", afirmă Antoniu Panait, Director General, Vastint România.

"Felicit echipa Office Agency pentru obţinerea acestui mandat marcant; ştiind ce pot colegii mei, sunt convins că vor face o treaba extraordinară lucrând alături de Vastint, un client şi un proiect pe care ne mândrim să le avem în portofoliu", este de părere Răzvan Iorgu, Managing Director, CBRE România.

Lucrările la proiectul Timpuri Noi Square se desfăşoară într-un ritm susţinut, ajungând deja la nivelul plaza, o zona de socializare şi recreere cu o varietate de facilităţi la îndemână.

"Sunt mândru să prezint viitorilor chiriaşi acest proiect deosebit, unul dintre puţinele din ţară care a primit o clasificare BREEAM Excellent", spune Mihai Păduroiu, Head of Office Agency, CBRE România.

"Amplasamentul în zona centrală a Bucureştiului şi calitatea remarcabilă a proiectului fac din Timpuri Noi Square o oferta greu de refuzat", adaugă Păduroiu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb