CCIB anunţă că oferă noi servicii pieţei

F.A
Comunicate de presă / 12 iulie 2013

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) anunţă că oferă noi servicii pieţei, cum ar fi Certificatul Excellent SME, produs dezvoltat de CCIB şi COFACE România, destinat companiilor româneşti din segmentul IMM, cărora le certifică performanţa obţinută şi situaţia pozitivă din punctul de vedere al riscului comercial şi al siguranţei în afaceri, potrivit unui comunicat de presă emis de Cameră, după Adunarea Generală a reprezentaţilor.

Potrivit unui raportul privind activitatea CCIB, prezentat în cadrul unei Adunări Generale a CCIB, în perioada iulie 2012 - iunie 2013 au fost organizate 10 misiuni economice şi forumuri de afaceri în străinătate - îndeosebi în spaţii din afara Uniunii Europene, precum şi 10 forumuri economice la Bucureşti, cu parteneri din Asia, Africa, America de Sud, dar şi din Europa. Preşedintele CCIB a subliniat implicarea CCIB în cadrul unor Consilii de afaceri, în special pe relaţia cu Federaţia Rusă şi Egiptul, dar şi activitatea desfaşurată la nivelul Asociaţiei Camerelor de Comerţ Dunărene.

În luna octombrie 2012, Camera bucureşteană a deschis încă o reprezentanţă în R. P. Chineză, la Beijing, proiect realizat cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe şi al Ministerului Economiei.

Pentru perioada următoare este prevăzută inaugurarea unor astfel de birouri în Maroc, dar şi la Skopje (Macedonia) pentru zona balcanică, se mai arată în comunicatul de presă.

Adunarea generală a aprobat, de asemenea, obiectivele CCIB aferente perioadei iulie 2013-iunie 2014, execuţia bugetară pe anul 2012 şi proiectul bugetului pentru anul 2013, raportul Comisiei de Cenzori, Regulamentul de organizare şi funcţionare al CCIB.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb