CCIB, întrevedere pentru identificarea oportunităţilor de internaţionalizare a afacerilor

V.G.
Miscellanea / 10 octombrie 2022

CCIB, întrevedere pentru identificarea oportunităţilor de internaţionalizare a afacerilor

La sediul Camerei de Comerţ si Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a avut loc o întâlnire a preşedintelui Camerei bucureştene, Iuliu Stocklosa, cu reprezentanţii mediului de afaceri din Turcia, Niyazi Guneş Atay, director proiecte investiţii, ODS Consulting Group şi cu Kemal Kurnaz, vicepreşedinte al asociaţiei EkoAvrasya (Eurasia Economic Relations Association), având şi afaceri în turism, imobiliare şi consultanţă, potrivit unui comunicat de presă remis astăzi redacţiei.

Principalul obiectiv al întrevederii a vizat identificarea unor oportunităţi de colaborare şi de punere în valoare a potenţialului celor două comunităţi de afaceri.

În deschidere, preşedintele CCIB a vorbit despre mediul economic al Capitalei, precum şi despre activitatea Camerei noastre, cu accent pe gama largă de servicii oferite companiilor, inclusiv celor străine, şi pe strategia de relaţii externe. În acest context, a punctat relaţiile deosebite dezvoltate de Camera bucureşteană cu Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului, cu diplomaţii români din străinătate, dar şi cu cei străini, acreditaţi în România. Totodată, Iuliu Stocklosa a exprimat interesul privind dezvoltarea relaţiilor economice şi comerciale cu Republica Turcia, o dovadă în acest sens fiind cele şapte acorduri de cooperare încheiate de CCIB cu organizaţii similare din această ţară. În context, a subliniat întreaga deschidere în ceea ce priveşte susţinerea colaborării bilaterale.

Cu acest prilej, reprezentantul ODS Consulting Group, Niyazi Guneş Atay, a făcut o prezentare extinsă a companiei menţionate şi a principalelor domenii în care echipa are o experienţă relevantă, cu accent pe: consultanţă în: internaţionalizarea afacerilor, export, inginerie şi tehnologie; scrierea şi managementul proiectelor finanţate din fonduri europene; dezvoltare corporativă; recrutare şi managementul talentelor; comerţ online. Reprezentantul ODS a precizat că firma operează în diverse regiuni din Turcia, dar şi în străinătate şi a exprimat dorinţa de a susţine, prin servicii specifice, companiile româneşti interesate să dezvolte afaceri pe plan extern şi să deruleze proiecte europene. De asemenea, în cadrul întâlnirii au fost reliefate conexiunile de afaceri ale Eurasia Economic Relations Association, menţionându-se oportunităţile oferite de firme din Kazahstan, Republica Kârgâză, Uzbekistan şi Azerbaidjan.

S-a apreciat că România ar putea constitui o poartă de intrare a produselor ţărilor din Asia Centrală şi Caucaz către Uniunea Europeană, precizează sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb