CDR vrea consultări cu Guvernul pe marginea PNRR

A.B.
Politică / 22 februarie 2021

CDR vrea consultări cu Guvernul pe marginea PNRR

Coaliţia pentru Dezvoltarea României solicită Guvernului României consultări de substanţă cu mediul de afaceri pe marginea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă a României, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei.

Mediul de afaceri va contribui activ la implementarea reformelor şi proiectelor propuse, de aceea este nevoie să analizăm şi să discutăm cu Guvernul oportunitatea, impactul, urgenţa şi fezabilitatea reformelor şi proiectelor care vor fi incluse în PNRR. Proiectele şi reformele trebuie să fie utile şi realiste şi să contribuie la repoziţionarea strategică a României, într-un lider regional, în domeniile în care avem un potenţial crescut de dezvoltare.

De conţinutul dar şi de implementarea PNRR depinde viitorul românilor şi al României, fondurile disponibile prin acest mecanism reprezentând nu doar o şansă istorică de a recupera decalajele faţă de alte state europene, ci şi o oportunitate pentru România să devină un actor central în anumite domenii economice, la nivel european. De aceea, CDR solicită consultări pe fondul:

- măsurilor de reformă şi a investiţiilor propuse de ministere spre a fi finanţate prin Mecanismul de Redresare şi Rezilienţă,

- obiectivelor de etapă asumate, precum şi ţintelor propuse şi a indicatorilor aferenţi,

- modului de finanţare a măsurilor de intervenţie propuse.

Dragoş Anastasiu, Coordonatorul CDR , a declarat: "Înţelegem presiunea timpului, şi lucrăm pentru a transmite propuneri ministerelor de linie. Consultările cu ministerele au avut loc, însă suntem îngrijoraţi şi dezarmaţi când remarcăm că în anumite cazuri, nimic din ceea ce propunem nu este luat în seamă. Momentul acesta este extrem de important, de banii aceştia depinde supravieţuirea economiei româneşti şi nu ne permitem să îi pierdem. Nu vrem să bifăm consultarea, vrem să ne aşezăm la masa împreună cu Guvernul şi să propunem Comisiei Europene ceea ce este cu adevărat important şi de impact pentru România.".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. D-na merge bine cu cărbunii : piroliză , bitum , la deșeuri e bombă .... revoluție reușită.

    AZI - ÎNCĂ - E VALABIL : NOI MUNCIM NU GÂNDIM !!!! 

    Bună seara,am urmărit cu interes emisiunea șef sub acoperire . Da avem nevoie in frumoasa noastră țară de oameni capabili , eleganți nu numai fizic ci și în gândire că d-voastră domnule Dragoș. Eu cum multi dintre conaționali,am părăsit România în 1991 și am muncit aproape 30 ani in Europa Italia cei mai mulți ani în ristoratione hotelier la Roma Milano Riva del garda ,am lucrat și în Luxemburg și în Anglia in ultimul timp când a început pandemia. M-am întors acasă în București unde m-am născut. Mă simt că într-o altă epocă,de ceea ce vad,aud cum toate merg cu încetinitorul. Mă simt legata de acest colț de rai care este Romania, mi-aș dori sa vad mai multe persoane implicate în propriile afaceri cu dedctie cu devotament ptr personal,ptr spațiile turistice,ptr natură ptr țară și pământul românesc. Îmi doresc sa vad și în țara mea dezvoltare turistică ptr că aici avem cu ce plaiuri sa ne mândrim, și oameni capabili și muncitori ,iar în fruntea lor o persoană că d-voastră care a știut să construiască un Imperiu .Când am plecat din țară am lucrat in restaurantul Flora cu clinica de geriatrie și gerontologie București de 5 stele. In acea perioada întunecată ptr tot blocul comunist cine lucra în acest domeniu de ristoratione, sau hoteliere știau foarte bine comportamentul față de client,servire exemplară ,capacitate organizativa cea ce astăzi în turismul romanesc lipsește cu desăvârșire personal ne adapt,ignorant, superficial,comportament vulgar, ținută neîngrijită chiar murdara ,ect sunt multe lipsuri în restaurantele și complexele turistice la noi in țară. Daca cumva v-am plictisit ,va cer umilmente scuze,doar din dorința de a va face cunoscut ceea ce duce la un turism cu multe resurse geografice,la încasări sub posibilități. Daca aveți alte întrebări și doriți să aflați alte aspecte ale turismului de care va ocupați și pot sa vă răspund ,cu cea maire plăcere. Spun asta ptr că am lucrat in turism nu numai la București la Flora . ci și la mare , că ospătar bar Melody mamaia,bar International Olimp Eu cam atât am avut de spus

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5156
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2830
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8940
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.6995

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb