Ce ar fi trebuit să înveţe Jeff Bezos de la Neil Armstrong

G.U.
Internaţional / 25 iulie 2021

Ce ar fi trebuit să înveţe Jeff Bezos de la Neil Armstrong

Jeff Bezos, cel mai bogat om de pe planetă, a decolat marţi, 20 iulie, de la o bază de lansare din West Texas, către un zbor suborbital la bordul rachetei New Shepard, construită de compania Blue Origin, transmite The Spectator.

Miliardarul american Jeff Bezos a spus marţi că a fost ''înmărmurit'' de ''frumuseţea şi fragilitatea'' Terrei după ce a văzut Planeta Albastră din spaţiu cu prilejul unui zbor la bordul rachetei construite de compania sa Blue Origin

"Este cea mai bună zi din viaţa mea", a spus miliardarul Jeff Bezos, după întoarcerea în siguranţă pe Pământ.

Călătoria în spaţiu l-a lăsat pe Jeff Bezos fără cuvinte. Potrivit acestuia, există puţine lucruri pe care banii nu le pot cumpăra, dar, până în acest an, călătoria în spaţiu a fost unul dintre ele.

Deşi spectatorii aşteptau mai multe informaţii referitoare la experienţa trăită în spaţiu, singura remarcă pe care Jeff Bezos a oferit-o în timp ce zbura deasupra lunii a fost că era ,, fericit, fericit, fericit''.

Faimosul Neil Armstrong a fost suficient de înţelept pentru a se gândi considerabil la ceea ce avea să spună în timp ce păşea pe lună, spre deosebire de Jeff Bezos.

A fost surprinzător faptul că Jeff Bezos nu a urmat exemplul lui Neil Armstrong şi nici nu a învăţat de la colegul său miliardar astronaut, Richard Branson, al cărui discurs a fost susţinut cu o săptămână mai devreme înaintea lansării rachetei New Shepard.

"Am fost odată un copil cu un vis care privea spre stele. Acum sunt adult într-o navă spaţială care priveşte în jos spre frumosul nostru Pământ. Pentru următoarea generaţie de visători: dacă putem face acest lucru, imaginaţi-vă doar ce puteţi face", a declarat Sir Richard Branson.

Legătura audio defectă de la bordul New Shepard cu siguranţă nu a ajutat, iar cei care urmăreau lansarea în direct nu puteau înţelege decât secvenţele de reacţii, notează sursa citată.

,,Nu am auzit aproape nimic de la Wally Funk , cea mai în vârstă persoană care călătoreşte în spaţiu. A fost păcat!'', a declarat unul dintre spectatori.

Astfel, contrastează din nou acest lucru cu Virgin Galactic Flight, condusă de Sir Richard Branson unde înregistrările video au arătat echipa de astronauţi, iar Sir Richard Branson şi-a terminat discursul desfăcându-şi centură de siguranţă plutind alături de ceilalţi pasageri.

În cadrul conferinţei realizate în urma aterizării rachetei, Jeff Bezos a reuşit să atingă câteva idei despre spaţiu. Acesta a vorbit pe scurt despre Blue Origin, însă în momentul în care i s-a cerut să-şi descrie propriul zbor, atitudinea acestuia s-a schimbat radical.

"Poate că trebuie să trimitem un poet în sus, pe cineva care să-l descrie mai bine", a declarat Jeff Bezos.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Facutul banilor tampeste.

    1. la fel si invidia

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb