Centru medical de permanenţă într-un fost punct termic, la Galaţi

ANA FELEA
Miscellanea / 27 octombrie 2021

Centru medical de permanenţă într-un fost punct termic, la Galaţi

Primăria municipiului Galaţi va amenaja un nou centru medical de permanenţă într-un fost punct termic din cartierul Micro 20. Anunţul a fost făcut chiar de reprezentanţii Primăriei care au informat că decizia a fost luată după ce primele două astfel de centre s-au dovedit de succes, înregistrând până acum aproape 40.000 de prezentări ale pacienţilor.

"Pentru realizarea noului centru de permanenţă, pe strada Furnaliştilor, care să asigure asistenţa medicală primară şi de urgenţă în afara programului cabinetelor medicilor de familie, în weekend şi în zilele cu sărbători legale, a fost lansat în licitaţie contractul privind achiziţia proiectării şi execuţiei lucrărilor. Sunt prevăzute lucrări de compartimentare a punctului termic (SC38) astfel încât să fie amenajate spaţii pentru sală tratament, sală aşteptare, cabinete consultaţie, cameră gradă, punct recoltare probe, grup sanitar şi vestiar. De asemenea, se vor executa lucrări de reparaţii la faţadă, refacere a finisajelor interioare şi exterioare, reabilitare a instalaţiilor sanitare, iluminat, montare a unei centrale de termice, de relocare a conductei de apă rece din incinta punctului termic. Se va realiza şi o rampă de acces pentru persoanele cu dizabilităţi", se arată în comunicatul emis de Primăria Galaţi.

Valoarea estimată a contractului lansat în licitaţie este de 1.234.617,75 lei fără TVA, iar data limită pentru depunerea ofertelor este de 12 noiembrie 2021. Durata de realizare a lucrărilor va fi de şase luni.

Primăria municipiului Galaţi a înfiinţat deja două centre medicale de permanenţă care s-au dovedit un real sprijin pentru gălăţeni. Este vorba despre Centrul de permanenţă nr. 1, situat pe str. Drumul Viilor nr. 14, Bl. J4, parter, ce funcţionează din 18 septembrie 2017, şi de Centrul de permanenţă nr. 2 "Sfântul Luca", situat în Cartierul Mazepa II, str. Ovidiu nr. 10-12 (Parohia "Sfinţii Trei Ierarhi") ce funcţionează din 17 septembrie 2020.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb