CENTRUL DE EXCELENŢĂ ACADEMICĂ: Vor fi deschise sesiunile de formare în cadrul proiectului PACT-PPL

S.A.
Fonduri Europene / 13 octombrie 2015

Centrul de Excelenţă Academică în parteneriat cu Institutul pentru Democraţie Participativă Euro Qvorum anunţă, prin intermediul unui comunicat trimis redacţiei, deschiderea sesiunilor de formare în cadrul proiectului "Participarea Activă a Cetăţenilor în Transpunerea Politicilor Publice Locale în regiunea Sud a României (PACT-PPL)".

Seminariile sunt menite să genereze un model de colaborare locală ancorat în viaţa administrativă şi socială a comunităţilor locale în care se desfăşoară proiectul.

Invitaţia de a participa la aceste seminarii este adresată "cetăţenilor cu spirit civic care doresc să devină agenţi ai schimbării în comunitatea lor, prin participarea la elaborarea şi punerea în aplicare a politicilor publice locale şi care fac parte dintre cele 7 localitaţi ale Regiunii Sud: Piteşti, Călăraşi, Alexandria, Ploieşti, Târgovişte, Slobozia si Giurgiu, avand vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani", se arată în comunicat.

Procesul de orientare va avea loc cu ajutorul ghidului şi a grilei de monitorizare şi evaluare a activităţii administraţiei, elaborate de către Centrul de Excelenţă Academică alături de Institutul pentru Democraţie Participativă Euro Qvorum.

"Pentru a produce schimbările dorite, vom utiliza un program complet de informare - dialog - participare care va cuprinde două mari componente: seminarii de orientare şi dialoguri tripartite", precizează ONG-ul.

Seminariile de orientare vor conţine ateliere de lucru interactive cu cetăţenii, pentru prezentarea şi familiarizarea acestora cu ghidul de politici publice locale şi a grilei de monitorizare şi evaluare. Aceste seminarii se vor desfăşura conform următorului calendar: Alexandria - 28 octombrie; Giurgiu - 29 octombrie; Ploieşti - 4 noiembrie; Târgovişte - 5 noiembrie; Călăraşi - 11 noiembrie; Slobozia - 12 noiembrie; Piteşti - 25 noiembrie.

În cadrul dialogurilor tripartite vor avea loc deliberări asupra rolului şi locului cetăţeanului în democraţia participativă. Acestea vor fi purtate între cetăţenii din grupul ţintă, reprezentanţi ai administraţiei locale şi ale ONG-urilor locale.

Termenul limită pentru înscrierea cetăţenilor din localităţile Alexandria, Giurgiu, Ploieşti si Târgovişte este data de 22 octombrie 2015, iar pentru cei din localităţile Călăraşi, Slobozia şi Piteşti este pe data de 5 noiembrie 2015.

ONG-ul menţionează faptul că nu se percepe taxă de participare pentru sesiuni, urmând ca masa de prânz sa fie asigurată de către organizatori.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb