Centrul Medical Sanconfind din Câmpina în căutare de colaborări cu doctori chirurgi

G.D.
Companii / 21 octombrie 2022

Centrul Medical Sanconfind din Câmpina în căutare de colaborări cu doctori chirurgi

Centru Medical Sanconfind a înregistrat afaceri cu aproximativ 5% mai mari după primele şase luni din 2022, conform unui comunicat remis redacţiei. Cel mai mare spital privat din Prahova a încheiat 2021 cu o cifră de afaceri de 4,8 milioane de euro oferind servicii medicale complete pacienţilor din regiune, dar şi din zonele limitrofe judeţului. Sanconfind Câmpina creşte organic de la an la an graţie investiţiilor constante în personal şi în tehnologie medicală, dar şi etichetei de spital sigur şi curat, obiectiv pe care personalul medical şi managementul au pus un accent deosebit.

Potrivit sursei citate, în Sanconfind Câmpina funcţionează 4 săli de operaţii utilate pentru intervenţii chirurgicale complexe, chirurgie clasică şi laparoscopică, spitalul însă aşteaptă doctori chirurgi noi care să se alăture personalului medical actual.

"Investiţiile noastre din ultimii ani au reuşit să deschidă uşa spitalului pentru pacienţi din afara Prahovei, acum putem primi medici şi pacienţi noi pentru că avem capacitatea să funcţionăm la o cadenţă mai mare.

Investiţiile noastre de 10 milioane de euro în echipamentele medicale fac din zona de chirurgie a Sanconfind una în care medicii vor să-şi aducă pacienţii să-i opereze. Este deja un lucru evident, la noi se operează la standarde de invidiat oriunde în lume, iar medici care îşi doresc performanţă trebuie să vină aici" declară Ioan Simion, antreprenor şi proprietar Centru Medical Sanconfind Câmpina.

Peste 200 de cadre medicale lucrau la final de septembrie în spital, Sanconfind devenind astfel un loc dedicat sănătăţii, important pentru întreaga Vale a Prahovei. Zona de ambulatoriu atrage anual mii de pacienţi din zonă sau dinspre Bucureşti spre Braşov, incluzând aici municipiul Ploieşti, subliniază sursa citată.

"Din Bucureşti până la Câmpina se ajunge într-o oră şi 20 de minute, acesta este motivul pentru care spitalul este atrăgător şi pentru pacienţii din capitală, maternitatea Sanconfind fiind un exemplu în acest sens, cu sutele de copii născuţi aici în 2022" spune Simion.

Un flux important în Sanconfind îl reprezintă Baza de Recuperare şi Balneoterapie. Aici sunt trataţi anual mii de pacienţi cu boli neurologice, cardiovasculare, reumatice, ortopedice, copii şi adulţi, precum şi sportivii care au nevoie de programe de recuperare după accidentări.

"Personalul medical beneficiază şi aici de toate resursele de care are nevoie. Copiii, bătrânii sau sportivii care au nevoie de recuperare au la dispoziţie echipamente medicale de sute de mii de euro, vârf de tehnologie, dar şi de minunile naturale ale României, adică apă sărată din subsolul zonei Câmpina şi nămolul adus din lacul Techirghiol" spune antreprenorul, se mai arată în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb