CEO-ul Enel, numit co-preşedinte al cumunităţii de utilităţi şi tehnologii energetice a WEF

Andrei Stan
Companii / 23 ianuarie 2016

CEO-ul Enel, Francesco Starace, a fost numit co-preşedinte al Comunităţi de utilităţi şi tehnologii energetice a World Economic Forum (WEF), la cea de-a 46-a reuniuni anuale a WEF la Davos-Klosters, Elveţia, potrivit unui comunicat remis de Enel.

Peste 2.500 de lideri din mediul de afaceri, guvern, organizaţiile internaţionale, societatea civilă, mediul academic, mass-media şi artele participă la cea de-a 46-a reuniune anuală a WEF, în perioada 20 - 23 ianuarie. Tema întâlnirii este "A patra revoluţia industrială" - "Mastering the Fourth Industrial Revolution".

"Numirea în calitate de co-preşedinte al Comunităţii de utilităţi şi tehnologii energetice a World Economic Forum este o onoare pentru mine", a comentat CEO-ul Enel, Francesco Starace. "Programul de lucru al Comunităţii pentru 2016 se va concentra pe schimbările cheie ce modelează industria energiei, inclusiv electrificarea, descentralizare şi digitalizarea de-a lungul lanţului valoric. Aceste trei teme principale determină schimbări profunde în sectorul energiei electrice, iar cea de-a patra revoluţie industrială aduce progrese tehnologice într-un ritm pe care nu l-am văzut înainte. Prin programul nostru, dorim să creştem gradul de conştientizare cu privire la impactul pe care digitalizarea şi descentralizarea îl au asupra infrastructurii de energie electrică, pe măsură ce evoluţia progresivă a decarbonizării are loc, oferind factorilor de decizie politică recomandări care să le permită să îşi adapteze sistemele de energie electrică la aceste schimbări şi să ţină pasul cu ele", a precizat Starace.

Potrivit comunicatului, comunităţi de lideri din industrie, sau "guvernatori", au fost formaţi de WEF pentru a oferi platforme informale de dezbatere pe probleme strategice globale de interes comun pentru fiecare industrie. Co-preşedinţii, în calitate de lideri ai comunităţii, vor identifica teme şi probleme importante pentru comunitate şi vor coordona rezolvarea lor, prin creşterea interacţiunii între membrii comunităţii şi acţionând drept "ambasador" al comunităţii pentru a ajunge dincolo de membrii Forumului. Co-preşedinţii vor conduce, de asemenea, comitetul director, autoritatea de luare a deciziilor în industria energetică a WEF, care se întruneşte de patru ori pe an.

Starace a fost numit alături de CEO-ul Schneider Electric, Jean-Pascal Tricoire, drept co-preşedinte al Comunităţii.

Grupul Enel este membru al World Economic Forum şi deţine, de asemenea statutul de "Partener din industrie".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb