Cererile de anulare a alegerilor, respinse

A.G.R.
Ziarul BURSA #Politică / 10 iunie 2009

Biroul Electoral Central a decis că solicitările sunt nefondate

Biroul Electoral Central (BEC) a respins, ieri, cererile de anulare a alegerilor europarlamentare, pe motiv că ar fi nefondate.

Cererile au fost formulate de către Forţa Civică, filiala PD-L sector 5, o secţie de votare din comuna Preoţeşti, judeţul Suceava.

Purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ, a arătat că Biroul Electoral Central a transmis către Poliţia Bucureşti contestaţiile formulate de PNL privind unele nereguli în procesul de vot înregistrate la Secţiile 162 şi 169, cât şi contestaţia formulată de Alexandrescu Dan (PSD+PC) legată de nereguli la Secţia de votare 1022 din sectorul 6.

Reprezentantul BEC a menţionat că Biroul a transmis către Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani reclamaţia Asociaţiei Pro Democraţia referitoare la nereguli de votare sesizate la Spitalul din Lupeni.

Potrivit Agerpres, Muhuleţ a arătat că o altă reclamaţie a fost trimisă către Autoritatea Electorală Permanentă, în vederea soluţionării aspectelor legate de turismul electoral (vot multiplu) sesizat de unii alegători care au domiciliul în Baia Sprie.

Marian Muhuleţ a mai precizat că, astăzi, membrii BEC se vor reuni într-o altă şedinţă, pentru a semna procesele-verbale finale ale alegerilor, în vederea stabilirii numărului de mandate.

Reprezentantul BEC a menţionat că în cursul zilei de ieri au mai fost primite două contestaţii de la Partidul România Mare şi Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat, care au fost anulate, din cauză că acestea au fost depuse tardiv, peste termenul-limită impus de lege.

BEC continuă să primească procesele verbale privind scrutinul de duminică din partea Birourilor Electorale Judeţene. Festivitatea de înmânare a mandatelor de europarlamentar va avea loc joi, 11 iunie, începând cu ora 14,00.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb