Cesiune lansează operaţiuni de finanţare a achiziţiei de automobile

F. A.
Comunicate de presă / 22 mai 2013

Cesiune Leasing Solutions anunţă lansarea operaţiunilor de finanţare a achiziţiei de automobile, destinate atât persoanelor fizice, cât şi companiilor, în condiţii fără precedent pe piaţa din România, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

"Soluţia de finanţare Cesiune Leasing Solutions reprezintă în acest moment unicul sistem de finanţare pentru clienţii platformei Cesiune.ro şi aduce o serie de avantaje pentru persoanele care doresc să cumpere un automobil în rate, printr-un mecanism simplu, care să permită deducerea legală a cheltuielilor şi a TVA-ului, fără complicaţii birocratice", se specifică în comunicatul de presă.

Sistemul oferă condiţii ideale pentru toate maşinile: 20% - 50% avans şi 48 de rate şi se bazează pe un un număr de documente mic, fără afectarea gradului de îndatorare, cu deducere de cheltuieli pentru firme.

De asemenea, clienţii aflaţi sub contract de cel puţin 1 an îşi pot schimba maşina cu o alta, după preferinţe, în funcţie de avansul achitat iniţial.

Cesiune.ro a oferit de-a lungul timpului soluţii de finanţare diverse, prin intermediul companiilor de leasing din piaţă, însă în acest moment a implementat cea mai avantajoasă alternativă pentru clienii săi.

După 4 ani de colaborări cu mai multe societăţi de leasing din România, timp în care Cesiune.ro a funcţionat ca un intermediar al tranzacţiilor dintre vânzător ţi cumpărător, a decis să-ţi creeze propriul sistem de finanţare, care devine unicul mijloc destinat achiziţiei de automobile pentru clienţii platformei Cesiune.ro, se mai arată în comunicat.

Automobilele care pot fi cumpărate prin sistemul de finanţare al Cesiune Leasing Solutions sunt cele postate in situl Cesiune.ro, acestea fiind verificate din punct de vedere tehnic de specialiştii Cesiune Leasing Solutions. O finanţare a unui automobil din afara site-ului presupune o verificare suplimentară în service şi plata unui comision de 2%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb