Cetelem IFN SA lansează Credit Joker - Un nou produs inovativ pe piaţa creditului de consum

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Financiare / 21 august 2007

Începând cu 20 august 2007, Cetelem IFN SA, lider pe piaţa creditelor de consum din România, lansează un nou produs de credit: Credit Joker. Destinat achiziţiei de bunuri de folosinţă îndelungată din magazinele partenere, acest tip de credit oferă clienţilor o lună de relaxare financiară, prin posibilitatea de a amâna plata unei rate.

Credit Joker este o noutate pe piaţa de specialitate, fiind conceput pentru confortul financiar al clientului. Cu o dobândă de numai 0.9% pe lună, o perioadă cuprinsă între 6-60 luni, o valoare a creditului de la 500 la 30.000 RON şi un DAE începând cu 21,18%, Credit Joker este primul credit din România care oferă clientului posibilitatea de a-şi amâna o rată printr-un simplu apel telefonic cu 30 de zile înainte de data scadentă.

Pana la 31 octombrie, Cetelem oferă în toate magazinele partenere din ţară un credit extrem de avantajos "oricum ai privi", ce se încadrează în linia inovativă a companiei.

"Prin Credit Joker, clienţii au în premieră un avantaj dublu: flexibilitate prin opţiunea amânării unei rate pe toată durata creditului şi dobânda mică. Un credit este un angajament de durată din partea clienţilor, motiv pentru care încercăm să promovăm soluţii responsabile şi adaptate solicitărilor lor. Prin produsele noastre financiare dorim să creştem în mod constant calitatea vieţii clienţilor noştri, iar acest lucru este posibil prin dezvoltarea şi personalizarea ofertelor de creditare", a declarat Philippe Foursy, Director General Cetelem IFN SA.

La doi ani de la intrarea pe piaţa din România, Cetelem este în măsură să ofere clienţilor săi servicii complete de creditare: Credit în Magazin, Card de Credit, Credit de Nevoi Personale (CNP) şi Credit Auto. Strategia de implementare a acestor soluţii financiare s-a realizat în funcţie de specificul pieţei din România, evoluţia nevoilor clienţilor şi a beneficiat de experienţa internaţională de peste 50 de ani a marii familii Cetelem.

Informaţii despre Cetelem IFN SA

Cetelem IFN SA este lider pe piaţa creditelor de consum din România. Societatea a luat naştere în mai 2005 prin preluarea Credisson International de către Cetelem, divizia furnizoare de credite de consum a grupului financiar francez BNP Paribas şi numărul 1 pe piaţa creditului de consum în Europa Continentală. În 2007 Cetelem a depaşit pragul de 500 de milioane de euro credite acordate în cei 4 ani de activitate. Societatea este activă printr-o reţea de peste 1.800 de puncte de vânzare, în reţele regionale şi naţionale sau parteneri locali independenţi, iar numărul de angajaţi depăşeşte 800. Bazându-se pe experienţa de peste 50 de ani a grupului Cetelem şi pe o excelentă cunoaştere a pieţei locale, Cetelem IFN îşi va extinde în următorii ani portofoliul de parteneri şi produse financiare.

Persoane de contact:

Achelis & Partner Public Relations: Dana Oancea, Tel. 0722-964382, dana.oancea@achelis.com

Cetelem IFN SA: Claudia Sendroiu, Tel. 021.305.70.22, claudia.sendroiu@cetelem.ro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb