Găsirea investitorilor strategici pentru iHunt Technology este principalul obiectiv pentru care dorim listarea companiei pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), ne-a spus Cezar Stroe, directorul general al producătorului de telefoane mobile sub brand propriu şi fost broker, care a precizat că operaţiunea de piaţă se va derula pentru cel puţin 10% din iHunt.
Domnia sa ne-a declarat: "Prin listarea companiei căutăm parteneri strategici pentru iHunt. Am fost aproximativ zece ani broker şi investitor la bursă, astfel încât cred că listarea la BVB reprezintă cel mai bun mod de a dezvolta compania. iHunt a fost încă de la început proiectată pentru a fi listată şi pentru a avea succes. În acest moment, deţin 99,5% din companie, iar prin listare va fi vândut un pachet de cel puţin 10% din acţiuni, dar în funcţie de interesul pe care-l vor prezenta investitorii, este posibil să vindem şi mai mult".
Cezar Stroe a subliniat că iHunt Technology este un un producător de telefoane mobile şi accesorii în plină expansiune.
"În cei patru ani de viaţă (n.r. a companiei), rezultatele au fost într-o continuă creştere, iar în ultimul an am schimbat strategia. Înainte, iHunt era un retailer de telefoane mobile, dar acum vindem peste 90% din produse numai sub brandul propriu. În anul acesta ne vom extinde pe piaţa europeană, demers care a fost deja suportat de bugetul din 2018 a companiei", a spus fostul broker.
Totodată, Cezar Stroe a punctat că iHunt are în vedere o strategie de dezvoltare astfel încât la un moment dat producătorul de telefoane mobile să treacă pe piaţa principală a BVB.
"Momentan, ne încadrăm pentru piaţa AeRO şi nu vreau să forţăm absolut nimic. Doresc ca totul să fie natural şi pentru investitori şi pentru companie. Vreau să creştem alături de partenerii strategici pe care-i vom avea pe parcurs şi bineînţeles că, la un moment dat, să trecem pe piaţa principală a BVB", a spus directorul iHunt, care a adăugat: "Ca intermediar lucrăm cu Goldring şi suntem în discuţii şi cu alte societăţi pentru PR (n.r. Public Relations)".
Cezar Stroe ne-a spus că, deocamdată, nu a fost stabilit un preţ de vânzare pentru acţiunile companiei şi că probabil va exista un interval de preţ la care titlurile iHunt vor putea fi subscrise.
"Preţul va fi decis de piaţă, în funcţie de interesul arătat de investitori. Vrem ca totul să fie cât mai transparent", a precizat domnul Stroe.
iHunt Technology Import Export Ploieşti a fost înfiinţată în anul 2015 şi este producator sub brand propriu şi importator de telefoane mobile şi echipamente electronice.
În anul 2017, iHunt Technology a avut o cifră de afaceri de 24,06 milioane de lei, cu 83,4% peste cea obţinută în anul 2016, de 13,11 milioane de lei şi cu mult peste cea din 2015, de 2,48 milioane de lei.
Profitul net al iHunt s-a situat la 2,14 milioane de lei, în anul 2017, cu 6,5% mai mare decât cel din 2016, în timp ce pentru 2015 compania a obţinut un profit net de circa 0,38 milioane de lei.
Pentru anul 2018 iHunt a raportat un număr de 22 de salariaţi, un capital social în valoare de 1,41 milioane de lei şi o cifră de afaceri estimată la peste 26 milioane lei.
iHunt Technology este una dintre cele 15 companii finaliste ale proiectului Made in Romania, organizat de Bursa de Valori Bucureşti, program prin care se doreşte stimularea dezvoltării brandurilor din ţara noastră, inclusiv prin accesarea mecanismelor pieţei de capital pentru finanţare.
1. fără titlu
(mesaj trimis de STATY în data de 19.02.2019, 10:32)
BRAVO, BAIATULE ; DE-AR FI CIT MAI MULTI CA TINE, IN TARA ASTA , BLESTEMATA CU MATANII DE DUMNEZEU, SA FIE CONDUSA DIN 1945 INCOACE, DE LEPRE, LEPADATURI SI JIGODII ! AFARA DE RUSIA, IN NICI 1 TARA COMUNISMUL N-A PRINS RADACINI MAI ADINCI CA IN ROMANIA, SUTE DE MII DE ASTFEL DE INDIVIZI RAMANIND PLANTATI PESTE TOT, IN TOATE COTLOANELE ACESTEI TARI , AVAND PRETENTIA SA FIE NUMITI '''DOMNI ''', ADEVARATE CAPUSI ALE ACESTEI NATIUNI ATIT DE CHINUITE DE-A LUNGUL MIILOR DE ANI ; DOMNITORII SI VOIVOZII CARE AU LUPTAT SI SINGERAT PENTRU ACEASTA TARA, CRED CA SE RASUCESC ACUM IN MORMINTE !!!