CFR CLUJ - MK MARIBOR Dan Petrescu: cine va greşi va ieşi din competiţie

O.D.
Sport / 25 august 2022

Dan Petrescu: cine va greşi va ieşi din competiţie

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat că meciul cu NK Maribor, din această seară, din manşa secundă a play-off-ului Europa Conference League la fotbal, va fi decis de o execuţie sau de o greşeală.

''Cum s-a văzut şi ieri în Champions League, şi cu Steaua Roşie, şi cu Qarabag, două greşeli mari au făcut să fie eliminate. Cred că jocul va aştepta greşeala, cine va greşi va ieşi din competiţie'', a afirmat antrenorul campioanei.

''Au un unsprezece de bază foarte bun şi mâine va fi un meci foarte echilibrat şi cred că se va decide cu o execuţie'', a mai spus Petrescu.

''Pentru mine cel mai important meci este următorul. Este un meci din play-off, ambele echipe vor să ajungă în grupe şi cred că presiunea e mare pe ambele echipe. Maribor e campioana Sloveniei, orice echipă campioană are mentalitate de învingătoare. Ei trec printr-o perioadă mai slabă, dar de când a venit noul antrenor nu au pierdut, au făcut două egaluri, după două meciuri bune şi e clar că noul antrenor a adus o organizare mai bună, un joc mai bun pe apărare şi pe faze fixe. Din ce am văzut eu la ultimul joc par mult mai pragmatici, mai bine organizaţi şi e clar că şi pentru ei e foarte important acest meci. Au 15 jucători care au jucat sau joacă pe la echipe naţionale, de juniori, tineret sau seniori, ale Sloveniei sau Croaţiei. Fotbalul din Slovenia este foarte avansat, ştim şi noi ce jucători sunt în Europa din Slovenia, va fi un meci de care pe care'', a subliniat tehnicianul.

CFR Cluj o va întâlni pe NK Maribor, în această seară, de la ora 20:00, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în manşa secundă a play-off-ului Europa Conference League. În prima manşă, din Slovenia, scorul a fost 0-0.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb