Chairry Design & Furniture creşte cererea pe segmentul de mobilier medical şi educaţional

G.D.
Companii / 9 februarie 2023

Chairry Design & Furniture creşte cererea pe segmentul de mobilier medical şi educaţional

Chairry Design & Furniture, companie specializată pe segmentul de fit-out - soluţii de mobilier şi amenajări interioare complete, a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 1.5 milioane de euro, înregistrând o creştere de 36% a business-ului faţă de anul anterior, conform unui comunicat remis redacţiei. Compania a înregistrat anul trecut o creştere de 500% pe segmentul de mobilier medical şi de 80% pe segmentul de mobilier pentru spaţii educaţionale (şcoli, licee), în contextul în care investiţiile în aceste domenii au accelerat în ultimul an.

Potrivit sursei citate, chairry a livrat în 2022 mobilier şi soluţii personalizate pentru un număr total de 231 de proiecte - spaţii HORECA, sedii de birouri, clinici şi spitale, spaţii educaţionale din toată ţara. Pe segmentul de mobilier pentru HORECA, volumul de business a rămas constant, reprezentând aproximativ 40% din totalul business-ului Chairry atât în 2022 cât şi în anul anterior. Pe segmentul de mobilier pentru birouri, cererea a înregistrat o uşoară scădere anul trecut, pe fondul incertitudinilor mediului de business în contextul conflictului din Ucraina.

"Investiţiile în amenajări interioare şi în mobilier de calitate pentru domeniul HORECA vor continua, deja fiind anunţate în piaţă mai multe noi proiecte de acest tip, care se vor lansa anul acesta. De asemenea, mizăm pe o accelerare a investiţiilor în spaţii de birouri, având în vedere că majoritatea companiilor au implementat modul de lucru hibrid, iar spaţiile interioare trebuie adaptate din punct de vedere al dotărilor şi mobilierului acestui nou format. În continuare credem că vom înregistra creştere şi pe segmentele medical şi educaţional, având în vedere că în aceste domenii nevoia este foarte mare, iar investiţiile au fost modeste până nu demult," declară Raluca Dorobanţu, CEO Chairry Design & Furniture.

Anul trecut, Chairry a livrat mobilier pentru numeroase hoteluri şi restaurante (reţeaua restaurantelor Stradale, hotelurile Teleferic şi Qosmo, Alma Health & Spa Brăila), proiecte de clinici şi spitale publice şi private, recepţii pentru noi clădiri de birouri din Bucureşti sau sediile unor companii precum Bog`Art sau P&G, precum şi pentru numeroase licee, şcoli sau laboratoare tehnice sau sucursalele unor operatori din segmentul de gambling.

Chairry Design & Furniture, o companie antreprenorială românească, operează de peste 20 de ani pe piaţa locală şi este specializată în design şi amenajări interioare, precum şi în furnizare de soluţii de mobilier importat sau produs local. În total, Chairry a importat până în prezent peste 20.000 de piese de mobilier şi a amenajat peste 50.000 mp de spaţii interioare. Compania furnizează mobilier medical modern certificat ANMDM (Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale) pentru a oferi soluţii conforme cu standardele europene şi nevoile instituţiilor spitaliceşti din România, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb