''Occidentalii nu pot întinde o ramură de măslin Rusiei pe termen nedefinit''

CHARLES MICHEL: ''Occidentalii nu pot întinde o ramură de măslin Rusiei pe termen nedefinit''

G.U.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 20 februarie 2022

Charles Michel (Sursă foto: Facebook)

Charles Michel (Sursă foto: Facebook)

Bruxelles-AFP (prin Agerpres)-20 februarie 2022: Occidentalii nu pot continua să întindă pe termen nedefinit ''o ramură de măslin'', în timp ce Rusia amplică tensiunile de-a lungul frontierei ucrainene, a declarat astăzi preşedintele Consiliului European, Charles Michel.

"Marea întrebare rămâne: vrea Kremlinul dialog?", s-a întrebat Charles Michel într-un discurs rostit la Conferinţa pentru securitate de la Munchen. "Nu putem să oferim pentru eternitate o ramură de măslin în timp ce Rusia efectuează teste cu rachete şi continuă să comaseze trupe" la frontiera ucraineană, a adăugat acesta.

Declaraţiile Kremlinului "ofereau, în urmă cu câteva zile, o foarte mică rază de speranţă, dar acţiunile sale iau forma unei întăriri militare continue cu incidente grave în Donbas", în estul Ucrainei, unde ciocnirile armate s-au înmulţit în ultimele zile, a mai spus responsabilul european de rang înalt.

Acesta a reiterat hotărârea occidentalilor de a răspunde la orice agresiune pe teritoriul Ucrainei cu un pachet de sancţiuni împotriva Rusiei.

Rusia "spera să semene divizare, să ne slăbească alianţa, să ne divizeze şi, în fapt, au făcut exact contrariul", a declarat Charles Michel, dând asigurări că unitatea americanilor şi europenilor a fost "cimentată".

Lideri internaţionali şi diplomaţi de rang înalt sunt reuniţi la Munchen, în sudul Germaniei, până duminică, pentru a discuta despre chestiuni de apărare şi de securitate.

Această conferinţă anuală intervine în plin climat de tensiuni între Moscova şi occidentali, care se tem că trupele ruse se pregătesc să invadeze Ucraina.

Rusia poate lansa un atac asupra Ucrainei "în orice moment", dă asigurări Casa Albă, iar preşedintele american Joe Biden este "convins" că Vladimir Putin a luat decizia de a invada ţara.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Noroc ca stim toti ca asemenea afirmatii sunt doar " abureala " pt. fraieri , altfel ar trebui sa ne gandim serios la nivelul de inteligenta sau de integritatea mintala a celor care ne conduc , pe foarte multi bani de altfel

    vrea Kremlinul dialog?", s-a întrebat ch arles Michel - Pai Micron ce a facut la Moscova? sex? germanul nu a facut dialog? poate s-a dus sa mai faca ceva afaceri.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb